Hvordan tegne husgulvplaner

Hvordan tegne husgulvplaner 

1.

Skrap alle ideene dine på baksiden av en konvolutt eller et papirserviett så snart du får ideen. Hold en notisbok ved sengen din i tilfelle du tenker på noe om natten og glem det om morgenen.

2.

Ta alle dine ideer og skisser dem på grafpapir. En firkant vil være lik en fot. Mål rommet du har tilgjengelig, si en 24-fots ved 40-fots hus, og blyant av 40 firkanter lang og 24 firkanter bredt.

3.

Del det store rektangelet du Nå har du på grafpapiret inn i alle rommene du har tenkt å ha. Hver linje representerer en vegg. En 10-fots med 12 fots soverom er avskåret med 10 firkanter og 12 firkanter.

4.

Skisse i dørene. En 36-tommers dør vil slette tre firkanter fra romlinjene som allerede er tegnet. Skiss litt diagonal linje hengslet til døråpningen for å representere døren som svinger ut eller inn i rommet. Dette er et standard dørikon.

5.

Mål plassen for et vindu og mørk blyantlinjen antall kvadrater hvor vinduet skal plasseres. Tre fot vil være lik tre firkanter; fire fot vil være lik fire firkanter.

6.

Mål og skisser skapene på de stedene du vil ha. Ved å tegne dem på papir, vil du se om døren vil få plass til å åpne.

7.

Skiss en andre etasje på et andre ark av grafpapir.

p> 8.

Tegn i den målte plassen for en trapp. Husk å tillate rom for banister og rekkverk.

Tegn på bad eller vaskerom med toalett, vask, badekar eller dusj, vaskemaskin og tørketrommel alle målt og penciled inn i plass tillatt. Hvis den ikke passer på papiret, vil den ikke passe inn i rommet.

10.

Gå online til en av de mange planløsningene og tegne dine planer der . Klikk og dra hvor du tror du kan plassere dine møbler. Du kan se et visuelt bilde av en sofa mot en vegg og vite om det er det du forventer og om det passer.

Tips og advarsler

 • Ikke vær redd for å starte flere gulvplaner.
 • Senere tegner hvert rom på eget grafpapir for å legge til møblerideer.
 • Tegneplaner for ditt nye hus starter med mange drømmer og morsomme ideer. Brain storming er den beste delen, men før eller senere begynner en liten virkelighet og planen må være trygg og gjennomførbar. På dette tidspunktet er planene satt til papir. En profesjonell ingeniør eller arkitekt kan fortelle deg om drømmene dine vil holde seg i en tornado eller en orkan, så få ideene dine først på en skriftlig planløsning.

  Andre artikkelen

  Typer av stål gjerde innlegg for tuppetråd
  Tile Countertop Options
  Fluorescerende lyspærer Fakta
  Slik løser du kjøkkenveggskap
  Materialeliste for å bygge et skur
  Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
  Bench Grinder Instruksjoner
  Hvordan forberede seg på internmaleri
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
  DIY Betongpolering
  Leed sertifiseringsprotokoll
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Titan skjæreverktøy
  Instruksjoner for rørtråd
  Liste over verktøy for bygging
  Cavity Wall Insulation Methods
  Vinyl Siding Design Ideas
  Hva er et stol-høyde toalett?
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv