Hvordan isolere en kjeller Joist

Hvordan isolere en kjeller Joist 

1.

Kontroller gjennomsøkingsområdet for å bestemme hvordan gulvbjelken er lagt ut og avstanden som ble brukt. Isolasjon kommer i forkant i forskjellige bredder for de ulike bruksområdene. Pass på at alle områdene er de samme. Mange ganger er gulvbjelken lagt ut forskjellig på grunn av spenningen og gulvbelastningen fra oven. Bruk et målebånd og et papir og blyant for å holde notater. Du kan også trenge et blitslys.

2.

Skriv ned bredden og lengden på de forskjellige gulvbjelkeområdene. Bruk dette for å bestille trådbøyle og isolasjon må installere isolasjonen. Tømmerforretningen vil kunne hjelpe deg med de nødvendige mengdene for dette prosjektet.

3.

Start i et hjørne av kjelleren og mål mellom gulvbjelken. Mål også høyden på gulvbjelken. Du trenger dette for å kutte materialet slik at det passer mot kantlinjen. Feltbjelken er hva gulvleddene er forbundet med.

4.

Merk isolasjonen til høyden på gulvbjelken. Bruk et målebånd og en svart markør for dette. Legg et stykke isolasjon på en solid overflate som ikke vil bli skadet når du kutter isolasjonen. En skrap stykke kryssfiner fungerer best for dette. Bruk en firkant for å sikre at du kutter isolasjonen rett. Skyv plassen ned i isolasjonen og kutt den med et skarpt verktøy. Skyv isolasjonsstykket inn i kantbjelken. Skyv det kuttede isolasjonsstykket mellom gulvbjelken og mot kantbjelken. Dette isolerer fundamentets omkrets.

5.

Mål lengden på gulvet på den motsatte siden hvor gulvbjelken ender. Det vil enten løpe inn i en annen fælgbøyle eller det kommer til å bære på en bærevegg. Dette er lengden du trenger for å kutte isolasjonen til. Bruk isolasjonsledninger for å holde isolasjonen mellom gulvbjelker. Legg papirsiden mot den varme siden av kjelleren. Plasser isolasjonskablene 16 tommer fra hverandre. Hold isolasjonen så nær bunnen av bjelken som mulig. Luftrommet fungerer som ekstra isolasjon.

6.

Gjenta de to siste trinnene for alle gjenværende gulvbjelker. Dette vil isolere kantlinjebjelken og hele gulvbjelken.

Tips og advarsler

 • Bruk en sprøyteskumbeholder for å isolere rundt hull og sprekker som du jobber i kjelleren eller gjennomgå plass. Denne wiilen isolerer og hjelper med å holde gnagere og insekter ute av huset.
 • Bruk vernebriller og hansker som arbeider med isolasjon,
 • Ved å legge til isolasjon mellom det eksponerte gulvområdet kan du varme tærne på de kalde kvelder, men også legge mer penger tilbake i egen lomme. Regjeringen anbefaler en minimal på en R-19 i krypspace eller kjellerloft. R-verdien er isolasjonsverdien for å motstå varmestrømmen. Det gjør det selv for hånden å isolere kjelleren eller krympetaket uten mye trøbbel.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage sementtrapper utenfor
  Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Hvordan lage en loft konvertering
  Den beste måten å kutte takfliser på
  Hvordan å forny keramiske fliser
  Grants for Barn Preservation
  Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
  IBC Midlertidige bygningskrav
  Typer av skruer og deres bruksområder
  Kjeller Remodel sjekkliste
  Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
  DIY Door Trim
  Kjeller Toalett Valg
  Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Typer av tilpassede bad Ideas
  Hvordan lage Cement Trapper
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre