Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør

Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør 

1.

Mål den forhåndsdekkede døren og den grove åpningen der du har tenkt å installere døren for å være sikker på at døren er riktig størrelse. Den grove åpningen skal være ca 3 tommer høyere og 2 tommer bredere enn døren, ifølge AskTheBuilder.com.

2.

Plasser et 4-fots nivå på gulvet på grov åpning for å være sikker på at den grove åpningen på hengslets side av døren er plumb og nivå. Hvis den grove åpningen må utjevnes, skyv glidelås mellom hengselskinnen og grov åpning for å avjevne dette området. Hammer en 4d-ferdig spiker i hver av shims for å sikre dem til gulvet.

3.

Løft bunnen av døren i den grove åpningen, og vipp toppen av dør på plass. Forsikre deg om at hengslet er presset tett mot glidelåsen. Hammer flere 8 d ferdigspiker inn i hengselsiden syltetøy for å sikre den til den grove åpningen. Pass på at neglene stikker ut omtrent 1/4 tommers til jambet kan utjevnes, ifølge AskTheBuilder.com.

4.

Hold nivået mot jamb for å lage Sørg for at det er nivå med veggen. Hvis det ikke er nivå, må du justere jamben tilsvarende. Når jambet er plumb med veggen, fortsett å hamre neglene helt inn i hengselsiden syltetøy.

5.

Stå på en stige og undersøk gapet mellom jamb og Øverst på døren for å være sikker på at den er lik fra venstre mot høyre. Kontroller det vertikale gapet mellom døren og låsesiden for å være sikker på at den er lik. Ifølge AskTheBuilder.com skal det vertikale gapet ikke være større enn 1/8 tommer.

6.

Skyv ett par skur mellom låsesiden og trimmen nær toppen av døråpningen, et annet par over basen av låsesiden, og et siste par under streikplaten. Hammer 4d finish neglene i hver av shims for å sikre dem til trimmen. Dette er gjort for å forankre låsepinnen slik at den er parallell med døren.

7.

Skru hengslene på den grove åpningen med en elektrisk skrutrekker. Pass på at skruene trenger inn den grovåpne åpningen helt for å hindre sagging.

8.

Klipp av hvilken som helst del av glidelåsene som stikker ut fra døren, og bruk en verktøykniv. Skjær av tykke shims, ifølge HammerZone.com.

Følg instruksjonene fra dørprodusenten for å installere ytterligere maskinvare, støping eller isolasjon som kan ha blitt inkludert med Pre-hung dør. Disse materialene varierer etter stil og produsent.

En forhåndsdekslet dør har en selvstendig enhet som består av en dørplate, jambs, hengsler, støping og annen nødvendig maskinvare. Boligeierne oppdager ofte at det er flere faktorer som kan gjøre det tilrådelig å installere en forhåndsinnvendt interiørdør i stedet for en vanlig platedør. Disse faktorene inkluderer typisk fravær av en dørramme eller en eksisterende dørramme som har blitt alvorlig skadet. Selv om pre-hang dører er generelt mer praktisk enn platedører, kan de være dyrere og vanskeligere å installere alene.

Andre artikkelen

Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Slik bytter du en kranettlampe
Slik installerer du Cedar Cladding
Fjerning av lim fra Vinylfliser
Grants for Barn Preservation
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Slik bytter du bladet på en mitsag
Kjeller Remodel sjekkliste
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
Slik setter du inn en skorstein
Hvordan stoppe luft under en dør
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Barn Building Ideas
Slik kobler du kobberrør til stålrør
Ideer for kjøkkenet bor
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Slik fliser du en dampdusj
Typer av pneumatiske verktøy