Gjennomsnittlig dusjhodeflow

Gjennomsnittlig dusjhodeflow 

Strømningshastigheter

Ifølge US Department of Energy hadde inventar som før 1992 hadde strømningshastigheter som er over dobbelt så mye som de er nå. En strømningshastighet er mengden av liter vann som kommer ut av en armatur per minutt. Eldre inventar flyter i gjennomsnitt ca 5,5 gallon per minutt (gpm). Dagens dusjhoder har strømningshastigheter på mindre enn 2,5 gpm.

Laveste strømning

I dag finnes det til og med inventar som er kjent som dårlige lavtflytende dusjhoder. En dårligere dusjhode er en som har en 2,6 gpm. Det er dusjhoder kalt ultra lave strømmer som er på markedet. Det finnes modeller som tilbyr 1,5 gpm, og det finnes til og med modeller som tilbyr 0,5 gpm som bruker en brøkdel av vannet av tradisjonell eller lav Dusjhode med lavt strømningsflate er bedre enn ingen.

Sparing

Vannbruk gir raskere oppvarming ved dusjing. En typisk fire minutters dusj med et eldre dusjhode bruker ca. 20 liter av vann mens et nytt dusjhode vil bruke halvparten så mye varmt vann. Ved å installere et lav-flow dusjhode, sparer du opptil rundt 145 dollar i året på dine elektriske regninger fordi mengden varmtvann reduseres betydelig, ifølge Energy Star.

Typer

Ifølge US Department of Energy er det to typer lav-flow dusjhoder. En aerati Ng dusjhode blander vann som kommer fra hodet med luft. Et laminar-flow dusjhode produserer individuelle vannstrømmer som ikke blandes med luft. Laminarflowinnretninger har typisk 1,5 til 2,2 gpm, ifølge Toolbase Services.

En dusjhodes alder

Bestem alderen på dusjhode med denne øvelsen foreslått av US Department of Energy. Merk en bøtte med gallonmerker, plasser den under dusjhode, slå den på og tid hvor lang tid det tar å nå 1-gallonmerket. Hvis vannet har nådd gallonmerket i løpet av 20 sekunder, har du en eldre høyflyt Dusjhode. Bytt den gamle modellen til en nyere som koster under $20 for å realisere verdifulle besparelser. Dusjhodeflyt kan påvirke kvaliteten på din dusjopplevelse, så vel som vann og oppvarmingsregninger. Hvis du har et dusjhode som ble installert før 1992, har du ikke det som kalles en 'lavstrøm' -armatur. De fleste dusjhoder er nå ansett som lavflyt, og forståelse av den gjennomsnittlige dusjhodeflyten vil hjelpe deg å sette pris på besparelsene på dagens moderne inventar.

Andre artikkelen

CCD-støvfjerning
Hvordan lage en svalehale felles
Hvordan lage stein gulvfliser
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Hvordan lage en garasje etasje for flekk
Typer av skruer og deres bruksområder
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan male badet
Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
Hvordan bruke konstruksjonslim
Hvordan ramme en ytterdør i fast murverk
Isolasjonsinstallasjonstips
Utvendig Paint Effects
Dekoreringsideer for en diagonal peis
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Informasjon om lydisolering
Trykkbehandlingen av tre
Baderomforbedringsideer
Passiv solvarmeinformasjon