DIY Dørknap

DIY Dørknap 

1.

Mål fra midten av dørhåndtakshullet, på forsiden av døren, til forkant. Målet er ofte 2 3/8 eller 2 1/2 tommer. Bruk denne avstanden - kalt 'tilbakeslag' - når du kjøper dørhåndsettet ditt.

2.

Åpne dørhåndtaket ditt og finn låsenheten, den smale mekanismen med dørlåsen på enden av den. Skyv aggregatet inn i hullet på forsiden av døren, og sørg for at den avskårne siden av sperren står igjen og kaster ut døren når døren er åpen. Skru inn de medfølgende monteringsskruene gjennom låseplaten og inn i forkanten av døren for å feste låsen. Den bakre delen av låsenheten vil være fullt synlig gjennom det store hullet i døren.

3.

Ta ut de to dørknappene. De vil begge ha stilker på dem. Skyv stangen til en av dørbryterne inn i hullet i døren, gjennom låsenheten som er synlig inne i hullet.

4.

Sett den andre dørknappen på plass på den andre siden av døren, forbinder stammen gjennom midten. Trekk to lange maskinskruer (følger med i settet) gjennom de to hullene på undersiden av knotten og inn i mottakshullene til den andre knotten. Stram skruer.

Tips og advarsler

 • Disse er grunnleggende instruksjoner basert på de vanlige mekanismene som finnes i moderne dørhåndtakssett. Se instruksjonene i settet ditt for ytterligere detaljer om ditt eget system.
 • Installere en dørknap i en ny dør involverer mer enn bare knotten selv. Moderne dørbrytere kommer i selvforsynte sett med låseinnretningene som de er laget for. En ny eller renovert dør vil vanligvis ha et stort hull kjedet gjennom ansiktet, nær forkanten, for knottmonteringen og et mindre hull i Forkanten, skjærer knotthullet. Mål hullposisjonene nøye når du velger knoppsettet.

  Andre artikkelen

  Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
  Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
  Slik henter du en betongbord
  Kjennetegn ved Lyptus tregulv
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Stained Concrete Instruksjoner
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Hvordan Estimere sømløse Gutters
  Hvordan lage en betong skorstein cap
  Slik holder du plast til tre
  Slik installerer du en ny skorsteinsrør
  Slik installerer du franske avløp i kjelleren
  Vinyl Siding Design Ideas
  Typer av veggtekstur
  Hvordan stripe Paint Off av skap dører
  Slik Tile En Dusj Rimelig
  Lydisoleringstips
  Slik monterer du en svart skorsteinsovn