DIY Bambus Gulv Installasjon

DIY Bambus Gulv Installasjon 

1.

Dekk gulvet med gulvunderlag, rull ut papiret i kurs som overlapper omtrent en tomme på sidene og skjær dem for å passe med en knivblad. Stift dem ned med en standard stifter.

2.

Plasser det første kurset av bambus gulvbrett ved siden av veggen hvor gulvet skal begynne. Sett brettet med sine riflete sider mot veggen. Legg en halv tomme plass der, mellom brettene og veggen, slik at treet kan utvides. Monter endene sammen, og kutt endestykkene på en gips så for å passe.

3.

Skyt negler ned gjennom overflaten av brettene og inn i undergulvet med en trimspiker . Sett negler langs hver kant av brettet, en hver fot.

4. Sett inn flere flere baner på samme måte, toppspike dem med sidene av platene som forbinder tett sammen for å danne gulvet. Legg nok av dem til å la gulvstifteren sitte på brettene (vanligvis fire kurs).

5.

Sett gulvstifteren på de installerte brettene, med forkant av Stiftemaskinen faller ned over det nye kurset. Skyt stifterne gjennom sidene av brettene i det nye kurset, like over tungen og ned i undergulvet, så hodene blir skjult ved neste kurs.

6.

Fortsett å dekke hele gulvet, legg styrene kurset selvfølgelig med gulvstifteren. Klipp brettene i enden av hvert kurs etter behov, på sfæren din. Når du legger kursene, må du sørge for at endene av brettene ikke kommer til rette hverandre fra kurs til kurs. Brettene kommer i flere forskjellige størrelser, slik at du kan velge lengder som vant 't line up'. /p>

7.

Installer de siste tre eller fire kursene med neglen din, som før, når du ikke kan passe på stifteenheten ved veggen.

8.

Bruk en bordsag til å kutte det siste kurset av gulvplanker i lengderetningen, med et halvt-tommers gap ved veggen. Gulvkanten vil dekke plassen.

Tips og advarsler

 • Legg de løse gulvene i stabler rundt i rommet og la det akklimatisere innstillingen i noen dager før du installerer det. Dette vil minimere den naturlige ekspansjonen og sammentrekningen av bambuset som Det tilpasser seg miljøet etter at det er installert.
 • Bruk vernebriller når du kutter bambus gulvbrett.
 • Bambusgulv kan høres ut som noe eksotisk og tropisk, men det kan installeres akkurat som et tregulv, med et fresesystem med tunge og groove. Hovedforskjellen med bambus er hvordan den ser ut, med sine lette, intrikate kornmønstre og rike fargetoner. Pass på at du kjøper bambusgulv som er ferdig, fordi du prøver å sand og flekker bambus, kan ødelegge utseendet hvis du ikke gjør det riktig.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Curb Ramp Krav
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Elektriske kuttverktøy
  Slik bokser du et vindu
  Slik installerer du PVC takfliser
  Hvordan kutte Clay Roof Tiles
  Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
  Hvordan forberede seg på betongfarging
  Stålrammeverktøy
  Typer av Foundation Slabs
  Greenhouse Living
  Installere Keramisk Tile Over Betong
  Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
  Hvordan bruke fliser
  Hvordan gjøre elektriske anslag for bygging
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Slik Strip Concrete Sealer
  Design stil ideer for et toskansk tema