Billigeste Siding Options

Billigeste Siding Options  Det er mange muligheter for sidekledning i dagens marked, men hvis du ønsker å kombinere lave kostnader med lavt vedlikehold, er de billigste alternativene også sammenfallende med dette behovet. Aluminium, vinyl og fiber sementbelegg er de billigste alternativene som også kombinerer lavt vedlikehold og holdbarhet med valg. Alle disse kommer i en rekke farger, slik at du ikke føler deg begrenset i ditt valg for billig sidespor.

Aluminiumsving

Aluminiumsbelegg har vært på markedet i over 50 år og er fortsatt et populært valg på grunn av lav pris, holdbarhet og lett vedlikehold. Aluminiumsbelegg vil aldri sprekke og er ildfast, termittbestandig og vil aldri ruste eller rote. Aluminiumsbelegg kan males hvilken som helst farge du velger. Også aluminiumsrør kan installeres og glemmes; Vinyl Siding Vinyl er også et populært valg på grunn av sitt brede utvalg av fargevalg, slitestyrke og lav pris. Fargen er bakt inn i vinylen, slik at du aldri trenger å male det igjen og fargen vil ikke skrape av. Vinyl vil ikke tåle eller tiltrekke termitter. Vinylfelter kan også tolerere høy vind og ekstreme temperaturvarianter. Vinylfelter kan sprekke, men det er enkelt og rimelig å erstatte små deler etter behov. For å rengjøre, må du bare vaske det.

Fiber Cement Siding

Fiber sement siding er kameleon av siding verden som det kan etterligne utseendet på stucco, tre eller til og med mur. Fibercement siding er også holdbart, lavt vedlikehold og rimelig, noe som gjør den populær blant villaeiere på et budsjett. Fibercement siding vil ikke tiltrekke seg termitter, motstår ild og vant 't rotte. Fiber sement sidespor kan males noen farge eller ta på egenskapene til ditt valg av murverk.

Andre artikkelen

Slik legger du til Engineered Hardwood
Hvordan male en epoxy gulv
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Slik fliser du et bad hjørne
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Typer av tilpassede bad Ideas
Bench Grinder Instruksjoner
Slik installerer du offset diagonal fliser
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Hvordan hente en stemplet betong gangvei
Hvordan sammenligne energiselskaper i Houston, Texas
Bruk av PTFE-tape
Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
Slik installerer du et bad under vaskeskap
DIY Bike Storage Rack
Snekker Måleverktøy
Slik jobber du trygt med asbest
Hvordan remodel en peis mantel
Slik Keramisk Tile En Trapp
Polyuretanskum og dets produkter