Typer av håndboringer

Typer av håndboringer  Hånd øvelser er et dime et dusin med så mange til salgs i maskinvare og bygge forsyning butikker over hele landet. Noen forskjellige typer håndøvelser er imidlertid tilgjengelige, med noen svært forskjellige formål og bruksområder som er spesielt laget for bruk i feltbruk av snekkere, stålarbeidere, mekanikere og en hel liste over andre fagfolk. Å kjenne hvilke håndøvelser som passer til det som brukes, er svært nyttig når man ser etter det riktige verktøyet for den rette jobben.

Rotary Drills

Rotasjonsborer gir den grunnleggende funksjonen for å feste skruer og bolter til andre materialer. De kommer i 1 / 4-, 3 / 8- og 1/2-tommers chuck størrelse. Chuck-størrelsen refererer til borekronen som passer inn i borehodet som strammes og holdes på plass av chucken.

De fleste moderne roterende øvelser er trådløse og har variabel hastighetskontroll for å beskytte motorene og girene fra å brenne ut og ødelegge øvelsene.

De spenner ut i størrelse og momentutgang basert på jobben som boret er designet for å utføre. Grunnleggende husholdningsøvelser for små gjør-det-selv-prosjekter har ikke samme antall dreiemoment som en industriell drill som brukes hver dag. Disse øvelsene varierer i pris fra $25 til $200 i 2010, avhengig av funksjonalitet, holdbarhet og batteritype. De to batterityper er standard likespenningsbatterier og litiumionbatterier. Lithium-ion-batterier varer tre ganger lenger enn standardbatterier og må ikke gå ned da batteristrømmen er drenert. I stedet er strømmen fordelt likt til batteriet ikke lenger kan distribuere strøm.

Hammerborer

En hammerborer er i utgangspunktet en roterende borer med et fremre og gjengende hode som er laget for å spole gjennom betong. Dette verktøyet fungerer som en jack hammer og en borer alt i ett og er designet spesielt for boring gjennom betong.

Disse øvelsene starter rundt $50 og kan nå over 500 dollar i 2010 for industrielle modeller. Noen av de industrielle modellene dobler som små hammere.

Impact Drills

Impact øvelser kommer i en rekke størrelser. De større slagborene er laget spesielt for å stramme og løsne bolter og muttere. De som du ser på TV på NASCAR løp, drives på luftkompressorer. Andre bruker standard 120 volt strøm eller et DC-batteri på trådløse modeller.

Impact øvelser arbeid ved å engasjere ekstra gir kun når trykk påføres, som tar dreiemomentet og fordeler det inn i borehodet, noe som gjør det lettere å stramme og mindre sjanse for håndleddskade fra boret som fanger seg en gang strammet. Inntil dette dreiemomentpunktet er nådd, spinner det som en vanlig roterende øvelse.

Disse øvelsene kommer i mindre versjoner og har blitt vanlige i profesjonelle håndboremodeller fordi de er enklere å bruke enn vanlige håndborer.

Effektøvene koster mellom $80 og $300 i 2010, avhengig av momenttilpasningsfunksjonene og om boret drives av luft eller elektrisitet.

Andre artikkelen

Slik bytter du glasset i franske dører
Slik installerer du kjøkkenteller
Fluorescerende lyspærer Fakta
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Ideer for kjøkkenet bor
Slik forbedrer du skorsteinsutkast
Slik installerer du et toalett på en sementplate
Stiler av Backsplashes
Slik fjerner du en linoleumgulv
Stone Tile Ulemper
Greenhouse Living
DIY Bike Storage Rack
Laminatgulv og tunge pianoer
Slik installerer du offset diagonal fliser
Asfaltmalingsideer
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik legger du på tregulv til betong
Hvordan oppusses Formica countertops
Lagringsideer for hyller
Slik legger du til Engineered Hardwood