Slik setter du keramisk flis på Luan

Slik setter du keramisk flis på Luan 

1.

Legg et solidt underlag over luan gulv. Kryssfiner gulvplanker er et opplagt valg og billig. Bruk 1/2-tommers gulvplater behandlet for fuktmotstand. Dette forhindrer fuktighet i å sive inn i luan. Et annet alternativ er sementbrettet.

2.

Klipp gulvene i størrelse med en bordsag eller sirkelsag. Fest gulvene til gulvet med gulvskruer og en bore- eller gulvspik og en hammer.

3.

Bland mørtelet til installasjonen. Bland nok til å dekke ca 3 kvadratmeter. Dette er nok mørtel i ca 10 minutter med arbeid. På denne tiden begynner mørtelet å sette opp.

4.

Spred mortem på gulvet med en riflet håndflate. Skyv kanten av trowel over gulvet, skape en linje av spor og en jevn overflate av mørtel. Sett inn den første flisen på mørtelen og trykk forsiktig på den på plass med håndflaten på buttenden.

5.

Sett inn avstandsstykker langs kantene på den første flisen. Installer den andre flisen rett ved siden av den. Fortsett å installere fliser på denne måten. Legg mørtel og deretter fliser til gulvet er dekket. Når du kommer til enden av gulvet, merk og klipp flisene med en flisesag.

6.

Bland inn fugemasse for installasjonen når flisene er installert. Spred fugen på gulvet med en gummiflate, skrape flåten over flisoverflaten. Tving grouten inn i sprukkene til de er fylt. Skrape gjenværende fugemasse fra flisens overflate. Tørk bort gjenværende fugemasse med en fuktig svamp. Tillat fugemasse å tørke og kurere i 12 til 24 timer.

Luan er en spesiell type kryssfiner som brukes som underlag for vinylgulv. Det er imidlertid ikke et godt underlag for keramiske fliser. Luan vil svulme og utvide, som vil dele opp flisinstallasjonen over tid. Alt går ikke tapt hvis du vil installere fliser på et gulv eller bord laget av Luan. Prosessen innebærer bare ett ekstra trinn. Hvis du planlegger å installere flisen direkte på toppen av luan, er du ute av lykke.

Andre artikkelen

Stålrammeverktøy
Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
Slik bytter du en kranettlampe
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
Gulvmaling Slipingstips
Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
Slik installerer du offset diagonal fliser
Typer av lettvektige badekar
Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
Slik legger du på tregulv til betong
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Tre gulv etterbehandling materialer
Formål med et siltgjerde
Leed sertifiseringsprotokoll
Typer av tilpassede bad Ideas
Slik installerer du badet Beadboard
Slik bruker du Duraflame logger i en peis