Slik pakker du Vinduet Trim

Slik pakker du Vinduet Trim 

1.

Mål over toppen av vinduets åpning. Legg 1/2 tommer til målingen, og merk det på et stykke trim, på nederste kant. Lag et blyantmerke i hver ende, med 5 eller 6 tommer trim over hvert merke. Dette blir innsiden av trimmen som strekker seg over hver side. Vinkelen på kuttet vil bestemme lengden på ytre kantene.

2.

Sett trimmen flatt på saga, med forsiden opp, på gruveplattformen. Den nederste kanten av trimmen, med merkene på den, skal vende mot sagens bakside, med et av merkene direkte under bladet. Vri bladet til 45 grader peker utover, mot kanten av trimmen. Sett inn sagen og kutt brettet.

3.

Flytt stykket trim så den motsatte enden ligger under bladet. Vri bladet til 45 grader i den andre retningen, slik at det igjen peker mot kanten trimmen og kutt.

4.

Hold trimmen over vinduet, lind det opp rett over kanten. Legg 1/4 tommers mellom innersiden av trimmen og kanten av vinduets åpning, kontroller spenningen på forskjellige punkter med målebåndet. Den nederste innsiden skal komme ut over siden med 1/4 tommers i hver ende, siden du markerte den nederste kanten til 1/2 tommer lenger enn åpningen. Den øverste delen av trimmen vil flare ut bredere og oppover enn det.

5.

Fest trimmen til veggen med en trimspikerpistol, og sett nr. 4 trimspiker hver fot langs innsiden og nr. 8 trim negler langs ytterkanten. Forskjellige størrelsespik brukes fordi innersiden av trimmen er generelt tynnere enn utsiden.

6.

Gjenta denne prosessen for å måle og kutte trim for hver side av vinduet åpning. De 45 graders opphøyde ender av trimmen skal alle hvile opp mot hverandre i hjørnene, og danner 90 graders hjørner.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du klipper trimmen.
 • Vinduet trim kan være et skremmende prosjekt, men det trenger ikke å være. Hvis du er et hus som tenker på å trimme ut et grunnvindu selv, bør du vurdere en grunnleggende design kalt en omgang. En wrap-around er en fire-hjørne, mitered wrap av trim med 45-graders kutt i enden av hvert stykke for å danne 90-graders hjørner når de settes sammen.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
  Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
  Hvordan lage en dørknap
  DIY Isolerende et loft
  Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
  Lagringsideer for hyller
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Slik fjerner du betong på verktøy
  DIY Bike Storage Rack
  Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Marble Gulv Tips
  Hvordan gjøre elektriske anslag for bygging
  Leed sertifiseringsprotokoll
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Tile Countertop Options
  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Slik installerer du franske avløp i kjelleren