Slik legger du på tregulv til betong

Slik legger du på tregulv til betong 

1.

Spred et lag med gulvlim med limklemmen langs kanten av gulvet hvor du vil starte gulvet. Ikke begynn langs veggen der døren er. Spre limet fra ende til slutt langs den siden av gulvet, som kommer ut ca 3 meter fra veggen.

2.

Trykk på startkurset til gulvplankene i limet ved siden av veggen, med de rillede sidene av brettene som vender mot veggen. Koble plankene til slutt med tungen og sporet fresing. Legg mellomrom mellom brettene og veggen til Lag en halv tommers plass der det tillater bevegelse av treet.

3. Legg leggene langs kanten og kutt den siste på en gips så for å passe mot sideveggen.

4.

Sett inn det andre kurset ved siden av det første, koble kantene på brettene tett sammen. Strepér endene av brettene mellom de to banene. Det siste bordet etter behov.

Gjenta prosessen for hvert kurs, og arbeid deg over rommet. Fortsett til du går tom for å jobbe nær den andre siden av La limet settes over natten.

6.

Monter gulvene i den siste delen neste dag (slik at du kan stå på den første delen mens du jobber). Klipp brettene av det siste kurset langs lengden, slik at de passer ved veggen med et halvt tomme gap der. Gulvkledning vil dekke hullene.

Hardvedgulv er normalt spikret nedover en kryssfiner undergulv, men det finnes andre måter å installere den på. Enkelte tregulv kan limes ned, noe som gjør det mulig å installere over en betongbase, og oppvarme utseendet på et kjellerenes rec-room. Ikke alle tregulv kan installeres på denne måten, så sørg for at du har gulv som kan. Betongen må være flat, ubrutt og fri for fuktighetsproblemer før du begynner.

Andre artikkelen

Tømmerrammehåndverktøy
Materialeliste for å bygge et skur
Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
The History of Cavity Wall Insulation
Slik installerer du spansk flis
Slik installerer du offset diagonal fliser
Typer av vinduer for et trehushus
Slik installerer du badet Beadboard
Standardrørstørrelser
Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
Leed sertifiseringsprotokoll
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Typer Band Saw Blades
Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
Typer Utvendig Stucco
Ny teknologi for hus
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Hvordan gå grønn med hvitevarer
Slik bruker du vinylgulv