Slik justerer du kjøkken hengsler

Slik justerer du kjøkken hengsler 

1.

Kontroller justering av kabinettet. Selv ordentlig installerte skap kan noen ganger komme ut av justering over tid og må kanskje flyttes. Plasser et nivå på siden og bunnen av skapet for å kontrollere nivået. Nivå etter behov ved å løsne skruer på baksiden av skapet, og legg skur eller små biter av tre, bak skapet, til nivået oppnås.

2.

Kontroller om skapets dører linje opp over samme linje når de er stengt. Hvis ikke, må hengsler justeres. Åpne den kroke skapdøren, løsne skruen i hengslet og flytt døren opp eller ned for å sette døren i riktig posisjon. Når dørene ser ut til å være justert, stram skruen forsvarlig. Gjenta prosessen etter behov.

Juster hengslene eller legg til mellomrom (hvis det er aktuelt for kabinettypen) hvis det er et gap på mer enn 1/8 tommer mellom to skap dører. Vær sikker på å stramme hengselskruen når det er riktig plass mellom dørene.

Tips og advarsler

 • De fleste hengslene på skapdørene har fire forskjellige stillinger for justeringer. Prosessen med å løsne hengslet for å finne riktig justering kan ta flere ganger å flytte kabinettet og stramme skruen for å få det riktig. Vær tålmodig.
 • Juster hengsler umiddelbart når feiljustering blir lagt merke til på skapdørene for å unngå overflødig skade. Forhindre dette problemet ved å unngå feil bruk eller lene på dørene når du åpner eller slår dørene av.
 • Hvis hengslene er ødelagte eller mangler, søk profesjonell hjelp fra en kabinettinstallatør eller kabinettprodusent for å bytte ut med riktig maskinvare.
 • Kabinettjustering er en viktig faktor i riktig vedlikehold og vedlikehold av kjøkkenskap. Feil justering er oftest på grunn av at hengslet på skapets dør er løs eller trenger justeringer. Justering av hengslet, etter behov, på kjøkkendørene dine kan enkelt gjøres for å opprettholde levetiden og bevare investeringen.

  Andre artikkelen

  Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Hvordan bruke Shims
  Slik gjenoppretter du Formica countertops
  Lydisoleringstips
  Tile Countertop Options
  DIY: Baderomsmaling
  Hvordan lage et gulv for linoleum
  Tile Underlayment Alternativer
  DIY Epoxy Paint
  Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
  Slik installerer du en badekarplate
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Hvordan lage en garasjeplass
  Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
  Kjeller Remodel sjekkliste
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis