Slik installerer du kjøkkenteller

Slik installerer du kjøkkenteller 

1.

Plasser det største telleverkstykket på plass på toppen av grunnskapene. De andre tellerstykkene festes vanligvis til dette større stykket i mitered hjørner. Legg alle teltbrikkene midlertidig på plass for å sikre at de passer godt sammen.

2.

Tape kantene på telleplaten med maskeringsbånd og bruk et håndsag til å trimme noen områder rundt apparater eller ekstra lengde fra endene av bordplaten. Dette gjelder laminat- eller trebordstopper. Granitt benkeplater bestilles vanligvis og klippes i størrelse av produsenten før de sendes til hus. Sand noen grove kanter med en sandblokk eller beltespisser.

3.

Bruk den medfølgende malen og et stikksag til å kutte vaskenåpningen hvis den ikke allerede er gjort for deg. Legg malen i ønsket plass i vasken og bruk maskeringsbåndet for å holde den på plass mens du skjærer.

4.

Sett et rør av konstruksjonslim i en kulepistol. Løft opp toppstykkene og legg en lim på limet til kantene på grunnskapene for å holde telleplaten på plass. Legg telleverkstykkene over toppen og legg til trykk for å binde de to flatene sammen.

5.

Undersøk undersiden av bordplaten på de myke områdene. Det vil være en stripe av tre på disse ender for å koble de to mitered stykkene sammen. Legg til en perle av byggemateriale på kantene. Trekk deretter på tilkoblingsboltene gjennom hullene på trebåndet på undersiden av telleren og stram med en socketnøkkel.

6. Bruk en slagdriver og skruer for å sikre tellerplater til tappene i veggene bak grunnskapene.

Tips og advarsler

 • Bruk en pappsmal (vanligvis utstyrt med vasken) for å spore og kutt hullet til vasken som skal installeres. Dette sparer tid og forhindrer feil. Påfør også maskeringsbånd til de områdene som må kuttes for å forhindre at overflaten skifter eller blir skadet.
 • Enten du er remodeling for et oppdatert, moderne utseende eller å bygge et nytt hjem, er den enkleste måten å dramatisk forbedre kjøkkenet, med benkeplater. Endring av benkeplater har stor innvirkning på kjøkkenplass fordi de tar opp et så stort overflateareal. Uansett om du installerer granitt, laminat eller en annen type materiale, er de grunnleggende installasjonstrinnene de samme. Dette prosjektet kan fullføres på omtrent en dag og krever vanligvis et ekstra sett med hender, så sørg for at noen har tilgjengelig for å hjelpe.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du et toalett på en sementplate
  Funksjoner av en låseskive
  Typer Railroad Hammers
  Hvordan sette et toalett på flis
  Slik borer du fire hull i en benkeplate for et kjøkkenkran
  Betong Patio Alternativer
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Slik setter du inn en skorstein
  Gjør det selv Stone Peis Mantle
  Handicapped Krav til Toaletter
  Slik bytter du en utendørs tappekran
  Slik installerer du en skrue på en tubutløp
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
  Hva er polymerbetong?
  Hvordan stoppe luft under en dør
  Slik installerer du Sheetrock riktig