Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner

Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner 

1.

Skru av kryssfiner for å fjerne støv eller smuss fra overflaten ved å bruke kosten. Kryssfiner bør være helt rene før du begynner å påføre vanntettingen.

2.

Påfør et lag med tetningsmembran til kryssfiner for å beskytte kryssfiner mot å bli våt og hevelse. Membranen skal være 1/16 tommer tykk. Unroll membranen på gulvet og trim rundt hjørnene med en verktøykniv. Skal av underlaget og legg det rett på undergulvet.

3.

Mål fra vegg til vegg for å finne det eksakte senteret av rommet, ved hjelp av et målebånd. Start i midten, bruk en tømrerfirkant for å legge flisene i 90 graders vinkel med veggen. Vri flisene over og merk pilens retning. Dette viser retningen for å plassere flisene.

4.

Ta av bakken og legg fliser på membranen. Legg flisene i en skygge slik at det ikke er noen hull mellom flisene. Trykk fast for å sikre at flisene er i plasser og fest på gulvet. Når du har lagt flere rader, bruk en rulle for å fjerne alle bobler og for å sikre at flisene holder seg fast.

5.

Arbeid deg utover til Kantene i rommet. Legg så mange fulle stykker som mulig før du legger brikkene som må kuttes. Det er best å plassere de kuttede brikkene, slik at de ikke blir så merkbare og vil bli gjemt av møbler. < /p>

6.

Skift flisene med en skarp verktøykniv for å passe inn i hjørner og dører. Bruk et målebånd til å måle områdene du vil kutte. Sett flisen sikkert på plass og trim noen overlappende kanter.

7.

Kjør rullen over hele området når fliser er på plass. Dette vil sikre at alle flisene er ordentlig på plass før du begynner å flytte dine møbler tilbake.

Vinyl fliser er en billig måte å fullstendig endre utseendet til ditt hjem. Det er mange størrelser og design av vinylfliser som utfyller innredningen din. Hvis du kan måle og kutte flisen, bør du kunne installere gulvet selv uten problemer. Denne typen fliser kan legges på toppen av de fleste gulv, inkludert betong og linoleum. Du kan også legge vinylfliser på toppen av kryssfiner undergulv.

Andre artikkelen

Tile Underlayment Alternativer
DIY Dørstøping
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Hvordan male en epoxy gulv
DIY Gjør en forlengelseskabel for sveisere
Slik fjerner du betong på verktøy
Interiørstøping Styles
Informasjon om lydisolering
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Power Woodcarving Sliping Verktøy
Hvordan kjøpe en kommode
Installere kjøkken benkeplater
Formål med et siltgjerde
Slik gjenoppretter du Formica countertops
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
Slik dekker du et popcorn-tak
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan beregne trappvinkler