Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak

Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak 

1.

Rull en tak med takfilt langs taket og tak den på plass. Bare nagle filten nok, så det ikke blåser bort mens du fester helvetesildene dine. Klipp filten med et par industrisaks.

Legg din første shake-singel Start på et hjørne av taket. Utfør kanten av risten 1 tommer utover rake eller gavl, og utvide grunnen av singelen 1 1/2 tommer utover takfasaden. Fest skak på plass med 2 korrosjonsbestandige negler. Kjør disse neglene 3/4 tommer fra hver enkelt kant og 1 tommer over eksponeringslinjen i den delen av singelen som skal dekkes av kurset ovenfor.

3.

Arbeid fra den ene siden av taket til den andre. Plasser hver singel 1/8 tommer fra hverandre for å ta hensyn til ekspansjon. Bruk eventuelt en verktøykniv til å trimme kanten av den endelige singelen slik at den passer ordentlig med 1 tommers singelbredde som henger over rake eller fascia på motsatt side av taket hvorfra du startet.

4. På ditt første kurs legger du bare to lag med helvetesild. Legg en 18-tommers stripe av tak g følte mellom de to lagene, begynner ca 2 tommer over bunnen av helvetesilden. Stagge sømmer mellom de to lagene av helvetesild for å skape større vannmotstand.

5.

Bruk et målebånd og en kalklinje til å markere grunnlinjen for neste shake singelbanen. Eksponeringen, eller mengden av singelen igjen som ble avdekket av singelen over, vil variere avhengig av størrelsen på materialet du bruker. Rådfør deg med cedar shake singelprodusentens instruksjoner angående riktig eksponering for typen shake singel du jobber med.

Legg en annen 18-tommers stripe av filt som starter fra en tommers eller 2 over krittlinjen. Tapp det på plass og spik neste gang du går i taklet på toppen av takfiltet og helvedesildene. Stagge sømmen mellom ett gang i helvedesild og det neste.

7.

Arbeid deg opp på taket, marker grunnlinjen i kritt og fortsett å bruke et lag med takfilt og deretter et lag med helvedesild. Fest helvetesilden til du når toppen av taket , deretter gå til neste takseksjon og gjenta prosessen.

8. Monter spesialiserte ridge-enheter langs taket. Legg på en tynn stripe av takfelt under og fest den prefabrikerte hver enhet skal installeres med to korrosjonsbestandige negler drevet inn i delen av enheten som skal overlappes.

Tips en d Advarsler

 • Bruk en gjennomtrengende oljebasert flekk til cedar shake shingles kan forbedre skogens naturlige skjønnhet og forlenge levetiden på taket ditt.
 • Ta det bra vær forsiktig når du arbeider på et tak. Alvorlig skade, inkludert død, kan skyldes et fall. Bruk en sikkerhetssele for å unngå fall og skade.
 • Cedar shing shingles har blitt brukt som takmateriale i hundrevis av år. Det pleide å være at hver shake var hånddelt fra en blokk av tre. Denne prosessen skapte en stor naturlig variasjon fra en singel til den neste. I dag er cedar shing shingles maskinfremstillet, men en viss variasjon er jobbet for å gi produktet en håndlaget følelse. Cedar shing shingles er installert på et tak fra basen opp i overlappende lag. Dette mønsteret skaper et vannavstøtende skall over taket og leder vann ned til rennene.

  Andre artikkelen

  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Slik installerer Vinyl Gulv Over Betong
  Ulike typer tre dører
  Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
  Kjøkkenventilasjonsalternativer
  Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
  Hvordan bygge din egen trappestrengere
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Hvordan å ramme en bad vegg speil
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Forskrift for baderom
  Hvordan lage en garasje etasje for flekk
  Wire Cutters u0026 Safety
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Slik installerer du Floating Engineered Hardwood Flooring
  Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
  Hvordan kjøpe en kommode
  Slik legger du laminatgulv