Logg Hjem Byggebøker

Logg Hjem Byggebøker



  For en som har skogkledde egenskaper og mye tid og energi, kan et logghus være et tilfredsstillende prosjekt og en relativt billig måte å skaffe seg et hus på. Teknologiene for tømmerbygging har blitt slått over mange hundre år, og alle ferdigheter og metoder er tilgjengelige i en rekke bøker. Å kjøpe mer enn én bok om emnet, vil gi flere perspektiver og bidra til å lindre eventuelle mangler av kunnskap fra en av forfatterne.

'Bygg ditt eget billig logghjem' av Roger Hard

I tillegg til informasjon om hvordan man bygger med logger, inneholder denne boken deler om kjøp av boliger fra produsenter. Denne metoden for å bygge et tømmerhjem er dyrere, men langt mindre arbeidskrevende og vil passe til behovene til noen byggere. Hard inneholder også informasjon om planlegging, plassering og eksternaliteter som veier og landskapsarbeid. Et moderne hjem kan bygges av logger og fortsatt ikke avvike vesentlig fra noe annet hjem med hensyn til plass, komfort eller teknologi innenfor. Hards metoder vunnet viser deg den absolutt billigste måten å bygge et logghus på, men gjør det mulig å lage et moderne hjem ved hjelp av logger, noe som akkurat hva noen byggere forsøker å gjøre.

'Log Construction Manual' av Robert Wood Chambers

Denne boken inneholder mange bilder som bidrar til å avklare hva som skjer i de ulike trinnene for å bygge et logghjem. Chambers vedtar en svært progressiv tilnærming til en tradisjonell kunst som dekker ikke bare de gamle ferdighetene til å forme og stable logger, men også nye innovasjoner som tømmerstokker. Skrivestilen passer for folk som kanskje har mindre erfaring med å bygge et logghjem, da forfatteren tar seg tid til å løpe gjennom hvert trinn grundig, i stedet for å antar at leseren har tidligere erfaring og kunnskap.

'Komplett guide til byggeloggen Homes 'av Monte Burch

Burchs bok er rettet mot byggere interessert i tradisjonelle måter å bygge et tømmerhus på. Det er mer hensiktsmessig for en gammeldags' tømmerhytte 'i stedet for' tømmerhjemmet 'mange mennesker synes for å foretrekke i dag. Burch foretrekker enklere metoder for konstruksjon, fordelen er at hele prosjektet blir billigere. For de som søker en praktisk erfaring, et middel til å skaffe seg et hjem uten et stort boliglån, og som nyter en mer rustikk føler, denne boken er et bra sted å begynne.

Andre artikkelen

Slik konverterer du en garasje til et studio
Solenergi og arkitektur
Hvordan bygge din egen bar i kjelleren din
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Ideer for en to-bil garasje
Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
Bruk av PTFE-tape
Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
Hvordan stikker fliser til tre
Kjennetegn ved Lyptus tregulv
IBC Midlertidige bygningskrav
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Hvordan klippe treforming til et tak
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
Design stil ideer for et toskansk tema
Tre gulv etterbehandling materialer
Baderomforbedringsideer