Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater

Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater 

1.

Kjør finkornet sandpapir over treet for å jevne overflaten. Slå ned eventuelle støt, skrå områder eller splinter slik at ferdigproduktet er så glatt som granitt.

2.

Rul på granittmalingbunnet. Dette er en solid farge av maling som vil dekke korn og farge av treet. Bruk en malingsrulle og glatt malingen på i jevne streker uten overlappende kanter. La dette malingslaget tørke.

3.

Bruk en svamp inkludert i settet, og fukt den litt i vasken. Dyp svampen i en av de tre fargene i settet og svampen maler veden. Bruk mer eller mindre av denne første farge, avhengig av hvor lys eller mørk du ønsker det ferdige resultatet skal være.

4.

Våt den andre svampen og svampen maling den andre fargen direkte på toppen av den første. En tredje farge kan også brukes til å fullføre og lette designet. Svamp tyngre eller lettere avhengig av dine preferanser. Store flekker av maling kombinert med mindre flekker av maling gir et realistisk utseende, da granitt aldri er det samme mønsteret i hele steinen.

La svampen male tørr over natten og Deretter maler du et klart lakklag over svampmaleriet for å forsegle i maling og gjør treet ugjennomtrengelig for vann.

Granitt benkeplater er et vakkert og holdbart tillegg til kjøkkendesign. De er også ekstremt tunge og kan være dyre.

Hvis du liker utseendet på granitt, men kostnaden for å bytte ut en disk eller kjøpe platen, er bare for mye, bør du vurdere granittmaling. Granittmaling er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og kan tilpasses etter din smak. Alle settene kommer med en blanding av glimmer, kvarts og andre fargede mineraler; bland fargen du liker best ved å legge til mer eller mindre av hvilken som helst farge. Mal opp rett på tre eller en eksisterende teller.

Andre artikkelen

Slik installerer du en granittplattform
Statlige tilskudd til solinstallasjoner
Hvordan sette opp en stige
Cavity Wall Insulation Methods
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik fjerner du et veggpanelbad
Kobler to støpehuller
Typer Paint Mixers
Hvordan forberede seg på betongfarging
Ideer for små baderom
Slik fliser du en dampdusj
Tin Kitchen Backsplash Ideas
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Grants å fikse opp historiske hjem
Kjeller Remodel sjekkliste
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
Slik installerer du Sheetrock riktig
Spray Skum Isolasjonsinformasjon
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer