Hvordan lage en toskansk pergola

Hvordan lage en toskansk pergola 

Design din egen toskanske pergola

1.

Figur skalaen din på grafpapiret, for eksempel ett blokk er lik en fot. Høyde på bjelkene skal være minst 80 tommer med mindre en takvifte skal legges til. I så fall legger du 8 tommer til høyden. Du trenger minst seks av disse innleggene. I stedet for innlegg, vil du kanskje bruke kolonner. Trekk bjelkene på grafpapiret.

2.

Takets lengde skal være et flertall på 16 tommer pluss 18 tommer for overheng. Figur ønsket størrelse og trekk taket på et eget ark med grafpapir.

3.

Følg designet og lage en liste over alle nødvendige materialer. Planlegg å kjøpe grov savet sedertre eller behandlet tømmer, seks tommer for to tommer, for takstengene.

4.

Planlegg å kjøpe to tommers av åtte tommers tømmer for å bygge en base av samme størrelse som toppen av pergolaen. Basen kan fylles med sopp og plantes eller fylles med betong og asfaltert eller dekket med murstein.

5.

For en rektangulær toskansk pergola, plan for minst seks hull for støtte innlegg hvis du har en sodbase eller planlegger å sette opp seks kolonner hvis du har en betongbase. Planlegg å sette inn kolonner eller legge inn lengden og bredden på taket.

6.

Designpakker ender for å passe til din personlige stil. Valg spenner fra enkle 45 graders vinkler til kurver og poeng. Tegn en mal av rafterenden din for å overføre til takene dine før du kutter. Alle endene må se det samme. Du vil ønske å flekke endene.

Toskanske pergolas er hage strukturer som står alene eller strekker seg fra en bygning eller en hage. Noen ganger har de dekket tak av drue vinranker eller løpende blomster. Stilfulle pergolaer i dag er laget av tre og øker verdien av et hjem sterkt ved å gi et utendørs hagerom og en følelse av hjemmet ditt.

Å designe en toskansk pergola innebærer å skisse dimensjonene på grafpapir eller ved hjelp av et arkitektonisk designprogram på datamaskinen din. Området der pergolaen din går, vil bidra til å bestemme størrelsen og stilen du trenger.

Andre artikkelen

Grants å fikse opp historiske hjem
Slik legger du laminatgulv
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
Slik kobler du kobberrør til stålrør
Innfelt belysningsideer
Slik bruker du en søyleboring trygt
Skjære- og poleringsverktøy for granitt
Wire Cutters u0026 Safety
Kjennetegn ved Lyptus tregulv
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Slik installerer du Cedar Cladding
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Veibeskrivelse for å bygge utendørs peiser
Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Installasjon av flat takmontering