Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv

Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv 

1.

Mål bredden på dusjdøråpningen din før du kjøper dine barneblokker. Finn ut om du vil ha en høyde på 4 tommer høy eller 8 tommer, da blomsterklosser kommer i to ensartede størrelser, avhengig av hvilken type konstruksjon du skal gjøre: 4 tommer tykk og 8 tommer tykk. Kjøp solide kjeveblokker i stedet for blokker med hull i dem for den sterkeste støtten til dusjen.

2.

Bland sementmørtelet i henhold til produsentens anvisninger på posen. Fullstendig rengjør området der dusjkransen skal ligge og måle ut med målebåndet for å markere ytre kantene på kantene på begge sider, og bruk nivået for å tegne en referanselinje mellom de to punktene. Bruk en 1/2 tommers tykt lag av sementmørtel på gulvet langs referanselinjen med håndflaten bredden av blokkene, og plasser knivblokkene i mørtelsengen. Legg av og frac12; tommers sementmørtel mellom hver blokk og trykk hvert stykke forsiktig på side med gummiklubben for å sikre at hver bånd bindes med mørtel og stykket ved siden av den.

3.

Merk alle nødvendige kutt med målebånd og blyant og kutt blokk Bruk en mursåg. Legg 4 fotnivået på toppen av fortauet og trykk forsiktig på hvert stykke blokk til jeg t er fast satt i mørtelunderlaget under, og holder den totale takstenen. Legg til et ekstra lag med blokk hvis du har en ønsket høyde på 8 tommer, gjenta mørtelprosessen og tapp hvert stykke på plass med gummiklubben. Rengjør alt overflødig slam fra overflaten og omgivelsene med håndflaten.

4.

Tillat muringsementet minst 24 timer tørketid før vanntett dusjdynan og panne Fortsetter videre med keramisk fliser eller naturstein flis installasjon.

Tips og advarsler

 • Alle materialer og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale boligforbedring butikk.
 • Bruk alltid sikkerhetsutstyr når du bruker alle slags strømverktøy.
 • Ved hjelp av knekkeblokk for å skape en base for en flislagt dusjkrans er den foretrukne metoden på grunn av at knivblokkene er laget av betong og vil ikke rote eller mugg over tid. Trelastene er enklere å konstruere, men alle flisinstallasjoner vil etterhvert få fuktighet over tid, og treet under kan rote, noe som gjør veien til cinder block-metoden for å bygge en kantbunn. Med de riktige verktøyene og kunnskapene kan du lage en base for din dusjkrans som vil vare i livet.

  Andre artikkelen

  Ideer for en to-bil garasje
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Slik fjerner du en linoleumgulv
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
  Veibeskrivelse for å bygge utendørs peiser
  Informasjon om lydisolering
  Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
  Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
  Slik fliser du et bad hjørne
  Baderom Remodel sjekkliste
  Slik installerer du dørskjermer
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
  Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
  Slik installerer du dusjpaneler
  Informasjon om badekarregulering