Hvordan erstatte Caulk i bad

Hvordan erstatte Caulk i bad 

1.

Skjær bort den gamle caulken fra innsiden av fugen ved hjelp av et verktøykniv med et nytt blad. Arbeid sakte, trekk knivens korte avstander, pass på å kutte bort caulken uten å rive karet, flisen eller terskelen i nærheten. Når bladet slutter å kutte lett gjennom caulk, skift det ut med et nytt blad.

2.

Rengjør leddet der caulk var med en rensemiddel laget for å drepe mugg og mugg . Skyll området godt og la det tørke helt i minst 12 timer. Hvis du ikke la dette området tørke før du fyller det med frisk caulk, kan det føre til ekstra muggsvekst.

3.

Klipp tippet av røret av caulk med verktøykniven og sett inn spissen av caulkrøret inn i forsiden av caulk-pistolen. Skyv kroppens avløpsslang opp i pistolen, og sett stemplet på baksiden av pistolen inn i det nedtrykte området på bunnen av caulkrøret.

4.

Plasser spissen av caulkrøret inn i det åpne leddet og press veldig langsomt ut avtrekkeren på caulkpistolen. Flytt pistolen sakte langs skjøten mens du klemmer seg slik at en tynn vulst fyller gapet.

Fuk fingertuppene med vann og trykk en finger inn i den friske perlen av caulk. Trekk fingeren langs caulken, utjevn den og press den til kantene på skjøten. Fukt fingrene igjen når du føler at caulk begynner å holde seg til dem. La caulk sette opp over natten før du utsetter området for fuktighet.

Tips og advarsler

 • Hvis du har problemer med å kutte gjennom den gamle caulken, kan du myk det med varme. En varmepistol eller en hårføner i lav innstilling kan myke den gamle korken nok til å kutte gjennom den og skrape den ut med kniven.
 • Caulk, et vanntett fugemasse, finnes i mange områder på badet ditt. Langs leddet mellom badekar og fliser er to 90-graders ledd i flis, under en marmordusj eller døråpningsterskel, og mellom en forfengelighetstopp og en vegg, alle områder hvor caulk kan påføres. Når caulk alder, kan det krympe eller mugg og knekke, slik at disse områdene er sårbare for vann og fuktighet. For å reparere dem må du grave den gamle caulken ut, rengjør området godt og påfør ny kork for å fylle skjøten.

  Andre artikkelen

  Wire Cutters u0026 Safety
  Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
  Hvordan bygge en flat takhytte
  Forskrift for baderom
  Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
  Hva er polymerbetong?
  Legge Keramisk Tile
  Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
  Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Grønne måter å lage elektrisitet på
  Statlige tilskudd til solinstallasjoner
  Ulike typer tre dører
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Slik installerer du Utendørs Patio Tile
  Slik bruker du Vinyl Stick Tiles