Hvordan bygge en flat takhytte

Hvordan bygge en flat takhytte 

Dimensjonering

1.

Velg 2-til-6 innrammingstømmer (trykkbehandlet) for gulvet i hytten din, og bruk alle dimensjoner du trenger for den størrelsen du ønsker. Det vil spare deg for penger og arbeidstrinn hvis du størrelsen din hytte langs dimensjonene som tømmer er malt i dette landet, typisk åtte fot, 10 fot og 12 fot lengder.

2.

Klipp ut stykker av 2-by-6 eller 2-ved-8 trykkbehandlet innramning for å danne utsiden av gulvrammen. Klipp de indre gulvbjelker slik at de vil være minst to meter på midten. Skru dem sammen ved hjelp av 3-tommers grove trådplaterockskruer. Dette vil danne en boks med åpne bjelker, dvs. uten gulvflate.

3.

Nivår rammen på stedet du har valgt for hytten din. Bruk trykkbehandlede blokker eller knekkerblokker og shims for å oppnå dette. Klipp ark med 3/4 tommers kryssfiner i gulvet og skru dem til rammen din med 1 5/8 tommers arkrockskruer. Pass på at endene av kryssfiner ikke strekker seg forbi kantene på gulvrammen.

4.

Mål og klipp 2-til-4-studsene til sidehyllene på hytta. Legg lengdene på tappene på ønsket takhøyde. Legg ut fire 2-for-4-studs langs ytre kantene av hytta og merk hvor de skal kuttes. Vær oppmerksom på at en stavvegg må løpe forbi den andre på hvert hjørne. Klipp to av hver av disse for å danne bunnplaten og toppplaten til veggene dine.

5.

Monter en veggdel av gangen ved å legge bunnplaten på bakken . Legg toppplaten på bakken avstanden til takhøyden vekk fra den. Plasser en tapp mellom topp- og bunnplater i hver ende av veggen og skru dem på plass ved å kjøre skruer gjennom toppen (eller bunnen) platen og inn i enden av tappen. Plasser studsene ikke lenger enn to meter fra hverandre på veggen og skru dem på plass. Gjenta for alle fire vegger.

6.

Bestem hvor du vil at døren skal være og legg til en stud på hver side av de eksisterende studene. Hvis du vil ha en bredere dør, fjern en stud og ramm døren inn i dimensjonene til døren din. Klipp ut delen av bunnplaten hvor døren din vil være for en terskel.

7.

Grove rammevinduer på dette tidspunktet bruker samme teknikk, dvs. fjerner en del av stud for å tillate rom for vinduet og legge til dobbeltpinner øverst og nederst for å understøtte den ekstra vekten av vinduet.

8.

Mål og kutt fire pinner til toppplatene av veggene dine. Plasser hver pinne på toppen av veggen og skru dem til den opprinnelige topplaten, slik at de overlapper riktig slik at de danner en tett innfesting mellom alle fire veggene.

9.

< p> Klipp 2 til 4 eller 2 til 6 stykker av tømmer til takbjelkene ved å plassere et stykke tømmer på veggen som strekker seg over avstanden mellom dem, overhengende endene av veggene. Merk bjelken for å kutte etter hvor mye takoverheng du ønsker. Overfør denne måling til hver bjelke og klipp dem for å passe.

10.

Plater av kryssfiner på toppen av veggene og merk dem for kutting. La uansett overheng du ønsker ved å legge til denne måling til de endelige beregningene. Merk kryssfiner og kutt med en sirkelsag.

11.

Kjør 1 5/8 galvaniserte skruer gjennom toppen av kryssfiner og inn i toppene på stengeveggene. Plasser skruene ikke mer enn 12 tommer fra hverandre. Dekk kryssfiner med asfaltrulltak. Installer dør og vinduer.

Et manns hus er hans slott. Det er slik det gamle ordtaket går, uansett. Men hvis vi finner slottet vårt litt i romkategorien, kan vi alltid bygge en annen, og det må ikke være i stor skala for å tilfredsstille våre behov. Det kan være like beskjeden som en liten hytte.

Andre artikkelen

Husholdnings måleverktøy
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
Bordsagblad Tips
Stiler av Backsplashes
Hva er forskjellen mellom brads og negler?
Hvordan legge til hyller til et skap
Grants for Barn Preservation
Hva er passiv solenergi?
Hvordan å bryte et betong gjerdet
Hvordan lage en svalehale felles
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Slik forsegler du en polert porselensteinflate
Typer av veggtekstur
Cavity Wall Insulation Methods
Slik installerer du franske avløp i kjelleren
Slik borer du fire hull i en benkeplate for et kjøkkenkran
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding