Hvordan behandle Bare Wood

Hvordan behandle Bare Wood 

1.

Kontroller treet for eventuelle svarte knuter eller sprekker. Svarte knuter kan splittes fra treet senere, så forsegl dem med epoksylim.

2.

Sand treet med et middels sandpapir (mellom 80 og 120 avhengig av tre). Du vil glatte av treet og sand av eventuelle små, grove flekker. For store flater, bruk en elektrisk sander.

3. Bruk en linneduk eller en kost til å tørke av eventuelle resterende rester fra sliping. Sørg for at det ikke er noe støv eller smuss på treet.

4.

Påfør et klesplagg på alle sider av treet med pensel. Dette forhindrer farge fra å bli absorbert ujevnt av treet. La balsammet sitte i minst to timer.

5.

Kjør hendene lett over skogen for å sjekke om det er grove flekker igjen av tørrbalsam. 6. Unngå støv eller rester som er igjen på treet.

7.

Påfør en flekk med en pensel. Tillat flekken å stille i minst 24 timer. Legg til mer flekk etter behov, slik at den tørker mellom strøk.

8. Bruk en lakkelakk med pensel. La det tørke i minst 24 timer.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å rense vedet veldig bra og sandke ned alle tøffe flekker før du påfører lakk. Eventuelt støv eller rester som er igjen på treet, blir fanget under lakken og vil ødelegge treverkets finish.
 • Bruk øyevern hvis du bruker en elektrisk sander.
 • Behandling av tre er en tidkrevende prosess, men sluttresultatet er en slitesterk finish for dine møbler og gulv. Ulike forskjellige trebehandlinger fungerer som konserveringsmidler, vanntett og beskyttende belegg over det blotte treet, slik at det er vakkert og trygt fra riper og vær. For å behandle treet ditt riktig må du ha et rent, tørt sted å jobbe og noen forsyninger fra din lokale maskinvarebutikk. Etter det vil et par timer med forsiktig søknad lønne seg med år med langvarig beskyttelse.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
  Betong Patio Alternativer
  Hvordan finne en god snekker
  Slik installerer du franske avløp i kjelleren
  Slik bytter du en utendørs tappekran
  Å lage konkrete gjerdeinnlegg
  Installasjonskrav for pelletskamin
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Stiler av Backsplashes
  Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
  Funksjoner av en låseskive
  Slik installerer du en badekarplate
  Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
  Slik fjerner du klistrede gulvfliser
  Slik fjerner du konstruksjonslim
  Deler av en trappelegging
  Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
  Baderomsdynamiske farger
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Slik installerer du en skrue på en tubutløp