Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?

Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet? 

Enkelt leilighet

En enkelt leilighet refererer mest til en 1-roms leilighet. En enkel enkel leilighet har et soverom, stue, kjøkken og bad. Det er enkeltleiligheter med ekstra fasiliteter som balkong, peis, hage, to nivåer, lagringsplass, etc., men disse varierer fra leilighet til leilighet, og er ikke standard.

Studioleilighet

A studioleilighet refererer til et stort rom med kjøkken og bad. Disse typer leiligheter er selvforsynte enheter som har alt bortsett fra badet i samme rom. Det er vanligvis et stort rom hvor en del av den har en kjøkkenkrok, vask, komfyr og kjøleskap. Noen studioleiligheter har ekstra funksjoner, for eksempel vegger eller skillevegger for å skille boareal fra kjøkkenet, en balkong, en hage, lagringsplass, etc. Disse varierer fra leilighet til leilighet og er ikke standard.

Studio Versus Single Apartment

En enkelt leilighet har stue, soverom og kjøkken som separate rom, ikke en studioleilighet. En studioleilighet har kun ett stort rom som er multifunksjonelt som stue, soverom og kjøkken (en del av rommet som har en kjøkkenkrok). Det eneste de begge har til felles er at de begge har bad. Bortsett fra det, er en enkelt leilighet forskjellig fra en studioleilighet i hver vei. En enkel leilighet har også en tendens til å være større og høyere i leie enn et studio.

Deluxe-fasiliteter

Enkelt- og studioleiligheter kan ha spesielle funksjoner som kalles fasiliteter i leieoppføringer. Fasiliteter inkluderer en komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel, air condition, vegg-til-vegg-teppe, møbler, spesiell belysning, etc. Disse funksjonene er ikke standard, men kan inngå i deluxe-leiligheter. Deluxeleiligheter er leiligheter som har flere fasiliteter enn standardleiligheter.

Leieoppføringsnomenklatur

På en leieoppføring kalles en enkelt leilighet '1 BR', og en studioleilighet heter 'studio'. Det er andre vilkår som er nyttige å vite. For eksempel er det noen leiligheter som er kjent som 'svigerfamilienheter'. Disse er vanligvis studioer eller enkeltleiligheter bygget som en del av et hus i stedet for i en boligbygging. Andre nyttige vilkår er leiekontrakter. De fleste leiligheter krever en ettårig leieavtale, men noen er tilgjengelige per måned. Disse minstevilkårene er oppført som '1 år' eller 'måned til måned.' Endelig kan kjæledyr ikke aksepteres i boligblokker. Disse vil bli oppført som 'kjæledyrvennlig', 'katt / hunder ok,' eller 'ingen kjæledyr tillatt.' En leilighet til leie signaler til en potensiell leietaker at det er en leilighet tilgjengelig; Det er imidlertid mange forskjellige typer leiligheter tilgjengelig til leie. Når du leser leieoppføringene, er det viktig å gjøre deg kjent med de forskjellige typer leiligheter som er tilgjengelige for å finne riktig leilighet.

Andre artikkelen

Ulike typer tre dører
Slik bokser du et vindu
Dekoreringsideer for en diagonal peis
Hva er passiv solenergi?
Slik installerer du en badekarplate
Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
Hvordan lage et gulv for linoleum
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Ny teknologi for hus
Hvordan Bytt Trimmer
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Hvordan remodel en mantel
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
DIY Bike Storage Rack
Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
DIY Door Trim
Hook u0026 Loop Sleeving