Hjemmelaget Innendørs Brennstativ

Hjemmelaget Innendørs Brennstativ 

Forberedelse for å bygge stativet

Alle verktøy og utstyr som trengs for å bygge et innendørs brenselhylle, finner du i din lokale maskinvarebutikk. Verktøyene som trengs, er en radialarmsag, drill, Phillips-skrutrekker og et målebånd. Materialene som trengs er tre tommers skruer, tre lim og to-fire fire lengder. Vær oppmerksom på at den faktiske måling av to-fire-fire tre ikke er faktisk to tommer med fire tommer; det er faktisk tre og en halv inches med en og en halv time - denne typen lagerved kalles en 'fabrikkutsatt.' For å sikre et trygt arbeidsmiljø, bør trehansker og beskyttelsesbriller kjøpes. Brennstativet skal ikke være for stort hvis det er rett ved siden av peisen - i hvert fall ikke større enn peisen. Hvis brannhylleet er i et mudderom, kan du justere veggen med brannhylsen, hvis det er det du ønsker.

Muligheten er å supplere noe av træret som trengs med skreddet tre, som forkledde rister, for å skape et mer stilisert brenselstativ.

Bygg stativet

Mål lengden , dybde og høyde på området du ønsker å installere brannhylsen. Pass på at brannhylsen ikke blokkerer trafikken i rommet og blir brannfare i tilfelle en nødsituasjon. Sett opp din radialsagssag per instruksjonene som fulgte med den. Sett på hanskene og briller. Klipp de to for fire ned for å imøtekomme lengden, dybden og høyden du har målt og har bestemt deg for å være dimensjonene til brennstativet. Brikkene du kutter vil være: to stykker som er dybden minus seks tommer, to stykker som er lengden på brannstativet og fire stykker som er høyden av brannstativet. For tydeliggjøring ble de seks tommene trukket fra, fordi det vil være to stykker av to til fire på hver side av dypet av hyllen som må kompenseres i den totale dybden av brannhylsen ved å trekke bredden av de to -by-fours fra det virkelige dypet av racket du ønsker å bygge. Legg de to dybdekuttene av tre på deres side på en flat overflate, parallelt med hverandre. Legg ned de to lengde kuttene av tre på deres side parallelt med hverandre på en måte som sikrer de to dypene mellom dem; Dette vil gjøre formen på et rektangel. Mål lengden kutt av tre og del lengdene i tredjedeler. Merk med en blyant hvor tredjedelene ligger. Plasser dybdekuttene av tre på de tredje markørene jevnt. Pass på at formen på brannhylsen du bygger grunnlaget for, er flush med seg selv - det vil si at treet er jevnt og jevnt der de forskjellige treverkene møtes. Bor gjennom lengde kutt av tre inn i dybden av tre. Påfør tre lim til enden av dybden av tre og reposisjon dem på markørene igjen. Bor skruene inn i hullene. Tre limet vil bli oppvarmet av friksjon forårsaket av boringen og vil størkne bindingen mellom tre og metall. Ta kuttene av tre som utgjør brannhøydens høyde og plasser dem i enden, fast på utsiden av kuttene av tre som utgjør lengden på brannstativet på sine lengste punkter. Bor gjennom høydekuttene av tre inn i lengde kutt av tre. Påfør lim på siden av lengde kutt av tre hvor høyden vil bli skrudd på den. Sett på høydekuttene av tre på lengdeavskårne tre hvor du forboret. Skru høydekuttene av tre inn i lengde kutt av tre. Fyll ditt stativ med ved og nyt bekvemmeligheten av trebrensel lett tilgjengelig. Brannstativ er strukturer du vil bruke til å lagre tre før du laster det inn i peisen, brannkassen eller vedovn. Brannhylster vil organisere treet ditt pent, holde det tørt og holde feil fra å bo i drivstoffkilden din. Brannhylster er vanligvis funnet utenfor, men de kan også plasseres innendørs ved siden av peisen.

Andre artikkelen

Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Slik bruker du en vinkelfinner
Trex fordeler og ulemper
Hvordan forberede seg på internmaleri
Veibeskrivelse for å bygge utendørs peiser
Slik installerer du en sunken Vessel Sink
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik fjerner du skadet bakgrunn
Miter Saw Bruk
Slik installerer du en granittplattform
Husholdnings måleverktøy
Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
Typer av veggtekstur
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Hvordan Bytt Trimmer
Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?
Slik fliser du et bad hjørne
Slik installerer du tre kjøkkenskap