Går grønne oppvarmingstips

Går grønne oppvarmingstips  Miljømessige og økonomiske bekymringer fører mange til å revurdere hvordan de oppvarmer sine hjem.

Kommer ut av en arv av billig energi og praktisk-baserte livsstil, er mange boliger nesten ikke så effektive som de kunne være. Heldigvis er det mange alternativer, både for ettermontering og for nybygging, som kan forbedre effektiviteten til oppvarming, redusere både kostnad og miljøpåvirkning.

Solvannspaneler

Gulvvarme i tak på taket -monterte solvannpaneler blir en populær metode for oppvarming av hjemmet. Denne metoden er liten, tydelig og svært effektiv til å gi jevn, trekkfri varme i hele huset. Den er mest inkludert som et integrert element i nybygg, men kan også ettermonteres i eksisterende boliger.

Sørvendte vannpaneler er festet til rør som sirkulerer gjennom en betongplate i gulvet. Væsken absorberer varmen i panelene og frigjør den i betongplaten, og oppretter en oppvarmet varmekilde i bunnen av huset.

Geotermisk oppvarming

Geotermisk oppvarming er gullstandarden for miljøvennlige varmesystemer . Opprinnelige investeringskostnader er høye, men driftskostnadene er svært lave, og miljøpåvirkning, med unntak av installasjonen, er nesten null.

Enkelt sagt, tar geotermisk oppvarming tak i varmen fra dyp i jorden og slipper den inn i huset. Dette gjøres enten ved å løpe rør frem og tilbake i grøfter sank fem eller seks meter under overflaten, eller med en dyp brønn senket inn i jorden ved siden av huset.

Termisk masse

Termisk masse er et konsept Det har blitt forstått av byggherrer i tusenvis av år, men brukes sjelden i moderne bygning hvor hastighet er en prioritet. En massiv bygning laget av adobe, cob, stein eller rammed jord vil lagre den kule fra natten og slippe den ut i løpet av dagen i et varmt eller ørken klima, og lagre varmen fra dagen og slipp den om natten om vinteren miljø. Termisk masse regulerer innetemperaturer uten energiutgifter i det hele tatt.

Andre artikkelen

Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Slik installerer du en ny skorsteinsrør
Formål med et siltgjerde
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Hvordan gå grønn med hvitevarer
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Hvordan Remodel et loft soverom
Slik legger du laminatgulv
Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
Slik bruker du Duraflame logger i en peis
Baderom Remodel Design Ideas
Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
DIY Commercial Flooring
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt