Deler av en trappelegging

Deler av en trappelegging  Trapper er en integrert del av de fleste boliger og finnes også på mange utendørs steder. Hver del av en trapp har et annet navn, og mens trappene og stigerørene på en trapp er ganske godt kjent i husstandsterminologien, er delene som utgjør ryggverket som følger med hver trapp, mindre kjent.

Håndjern

Håndskinnen er den delen av trappene som du holder når du bruker trappene. Den er laget av mange forskjellige materialer, inkludert tre, stein og metall. De fleste trapper har en håndskinne av sikkerhetsmessige grunner, og den er plassert enten på kanten av trappen nærmest dråpen eller på begge sider av trappen.

Baluster

Balustrene er de vertikale kolonnene som holder opp håndtak. De er rent funksjonelle og enkle eller dekorative. Hver baluster er den samme avstanden fra hverandre, vanligvis en eller to per trappesteg. Tradisjonelle balustre har en tendens til å bli slått av tre, smijern eller stein, mens mer moderne er laget av herdet glass eller formet metall.

Newel Post

En ny post har samme posisjonering som baluster, men er normalt plassert på bunnen av en trapp eller mellom flyreiser. Et nytt innlegg er vanligvis større enn balustrene og mer dekorative, ofte toppet med en utskåret finial, dekorative capping eller formet støping. Denne dekorasjonen signalerer trappens ende og gir et trapppunkt på håndskinnen for å gå ut av trappen.

Stringer Capping

Stringer capping vises mest på interne trapper og er tradisjonelt en del av en tretrapp . Stringer capping er delen av tre satt inn i basen av balusters som skiller hver. Hvert stengerhett er generelt den samme lengden og bredden, men kan avvike noe på buede trapper, trapper med flere fly eller på landings- eller trappplattformer.

Andre artikkelen

IBC Midlertidige bygningskrav
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Ideer for små baderom
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Laminatgulv og tunge pianoer
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan fjerne hjørnet av Vinyl Siding
Kran inspeksjon sjekkliste
Slik installerer du Hardwood Trim
Hvordan beregne trappvinkler
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Hvordan sette et toalett på flis
Fjerning av lim fra Vinylfliser
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Slik legger du laminatgulv
Baderom Remodel sjekkliste