Veggmaleri ideer for et oppholdsrom

Veggmaleri ideer for et oppholdsrom  Mange stuer lider av kjedelige maling. Legg litt krydder til veggene dine med bare maling. Stencils, faux finish og høy kontrastfarger vil virkelig kle opp plassen din for mindre enn du tror. Noen maling ideer for stuer vil hjelpe deg med å komme i gang med maleri prosjektet.

Accent Wall

En av de vanligste måtene å legge litt interesse i stuen er å legge til en aksentvegg. Mal alt sammen med en av veggene i stuen din i samme farge. Prøv å holde hovedfargens farge på rommet ganske rolig og nøytral. På den siste uberørte veggen, velg en farge som sier 'wow'. Maling av en vegg i rommet ditt er en dristig farge som rød eller oransje, og vil virkelig kle opp stuen din uten å overvinne den.

Faux Finishes

Faux-overflater kan skape et teksturelt utseende i stuen din. Bruk svamper, filler, vesker eller ruller for å skape utseendet på tre, denim, stein eller ruskind på veggene dine. Malere kan ansettes for å fullføre en fauxfinish, og det er mange hyllepakker som villaeiere kan kjøpe for å fullføre utseendet selv. Noen typer fauxfinish som granitt eller marmorering krever mye ferdighet. Andre typer krever bare en svamp og litt maling og kan enkelt gjøres på bare noen få timer.

Stenciling and Murals

Både stenciling og veggmalerier krever mer av en tidsinvestering enn å bare male en vegg. Stencil dine vegger ved å tappe stencilen over en malt vegg. Mal området i stencilen med en kontrastfarge. Gjenta så mange ganger på veggen som nødvendig for å lage et mønster eller design. Muraler tar litt mer tid å fullføre enn sjabloner fordi du er frihåndende et mønster eller design. Maling av veggmaleri kan være så enkelt eller så komplisert som du ønsker. Selv om det kan ta litt tid å fullføre, vil du elske å ha en tilpasset vegg.

Andre artikkelen

Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
Slik jobber du trygt med asbest
Slik fjerner du maskinvare
Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Slik installerer du Hardwood Trim
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Tile Countertop Options
Slik reface Peiser
Slik bruker du Baseboard Trim
DIY Epoxy Paint
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Lagringsideer for hyller
DIY Gjør en forlengelseskabel for sveisere
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk