Typer av Wood Trim u0026 amp; støping

Typer av Wood Trim u0026 amp; støping  Treverk og støping gjemmer gapene mellom forskjellige materialer og gjør en stilerklæring. Bredte, utsmykkede trimmer kan bidra til å definere et hjem fra viktoriansk tid, mens smal, diskret trim gir en aksent for moderne arkitektur. Når du velger en trimestil, må du også velge veden som skal brukes til å levere den stilen. Deretter installerer du treskjertyper og -forming basert på deres bruk.

Betraktninger

Pine, poppel, seder og eik er de viktigste tresorter som brukes til trim. Når du skjærer og former din egen trim, velger du høy kvalitet tømmer uten knuter, vanligvis kalt 'tøm'. Treverk som er kjøpt, er klar til å installere, har en form eller profil, og vil allerede ha akseptabel kvalitet. Bruk 'stain grade' trim når du planlegger å flekke, og 'paint grade' når du maler. Bli med samme slags tre gjennom hele prosjektet, slik at trim og støping alle aksepterer flekken eller maling konsekvent.

Crown

Dette trimestykket markerer grensen mellom veggen og taket. I rom med buede, kuppel- eller katedralloft tjener dette ofte til å dele malingsfarger eller teksturforskjeller mellom veggene og taket. Disse trim- og støpebrikkene kan være enkle og smale eller utsmykkede, inkludert de som er bygget opp av flere treverk.

Vindu / Dør

Trim og støpestykker som er 1 3/4 til 2 1 / 4 tommer bred er populære valg for innramming av vinduer og dører. Klargjort vindu og dørbekledning har ofte en vinklet profil med avrundede kanter. Vinduet trim kan inneholde en sill litt dypere enn avstanden fra veggen til vinduet. Standard furu tømmer er et populært valg for boliger med store tre aksenter som håndverk og hytte stil hjem.

Stol

Vanligvis kalt en stolpe, denne typen trim opprinnelig holdt veggene fra å bli skadet av stol ryggen. Det er også et designelement som bidrar til å bryte opp store veggutvidelser, eller deler en vegg for to forskjellige overflater som ved bruk av gips på den øvre delen av veggen, og beadboard på delen under stolskinnen. Stolerør er ofte riflet eller fløylet.

Base

En baseboard gjemmer ufullkommenhetene mellom gulv og vegg, og det bidrar til å beskytte den nedre delen av veggen mot skade. Disse trebrikkene er ofte tre eller fire tommer brede og er smalere på toppen enn i bunnen. Baseboards knytte inn i dørrammer og de matcher ofte dem.

Andre artikkelen

Slik fjerner du lim på Formica
Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Slik installerer du en badekarplate
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Ideer for kjøkkenet bor
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Miter Saw Bruk
Design stil ideer for et toskansk tema
Tile Countertop Options
Legge Keramisk Tile
Slik installerer du Hardwood Trim
Slik dekker du et popcorn-tak
Slik legger du laminatgulv
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Ontario Government Renovation Grants
Verktøy for å lage en dør
Stiler av Backsplashes