Tile Countertop Options

Tile Countertop Options  Tile er en av mange tilgjengelige alternativer for villaeiere som ønsker å installere slitesterke motstandsmaterialer i hjemmet, men innenfor flisens rike er det mange muligheter for størrelse, materiale, farge, overflate og form. Det finnes flere typer flisematerialer tilgjengelig for de som ønsker å installere fliser i deres kjøkken og badrom, hver med sine egne farge- og størrelsesalternativer. Ulike typer fliser er egnet til visse bruksområder.

Keramisk

Keramisk fliser er det mest brukte fliserproduktet. Ifølge BobVila.com er keramisk flis et presset og glasert leireprodukt. Keramisk fliser er tilgjengelig i en rekke farger og mønstre, hvorav mange er billige. Det krever ingen spesiell håndtering eller installasjon. De fleste keramiske overflater vil motstå flekker lett. Imidlertid kan keramiske fliser enkelt skje, noe som kan være en bekymring for benkeplater der tunge potter og panner skal brukes.

Porselen

Porselenfliser er, som keramiske fliser, en raffinert og glasert leireflis. Til forskjell fra keramiske fliser, er porselen fliser et mer rent leireprodukt, noe som gjør for en mer holdbar flis. Porselenfliser er laget av hvit ler og er ideelle for kjøkkenapplikasjoner, både på benkeplater og gulv. I motsetning til keramiske fliser, som vanligvis er glasert med farge på den ene siden, er porselenfliser hvite helt gjennom, slik at sjetonger eller riper blir mindre synlige. De kan lett sås eller miteres for runde applikasjoner, for eksempel vaskeanlegg. Porselen er en svært ikke-porøs overflate som motstår flekker.

Stone

Vanlige naturstein-flisalternativer inkluderer granitt, travertin og marmor. Disse materialene er ekstremt harde, noe som gjør dem holdbare nok til installasjon på kjøkken og bad tellere. Granitt fliser er oftest funnet i kjøkken, og er et mye mer kostnadseffektivt alternativ enn å installere slab granitt på benkeplater. Travertin og marmorfliser er verdsatt for sine særegne mønstre. Hver travertin og marmor flis er uendelig, ingen to er like. Disse svært harde fliser er en favoritt for baderommet benkeplater. Steinfliser er vanligvis tilgjengelige i 12 tommers firkanter.

Betong

Betongfliser er et slitesterkt alternativ som kan farges i en hvilken som helst dekorstil. Ifølge BobVila.com er denne flisetypen generelt tilgjengelig i 24 med 25 1/2 tommer fliser og er tilgjengelig i standard borddypedybde. Betongfliser er ideelle for kjøkken- eller baderoms benkeplater og bakplater, og er vesentlig billigere enn betonginstallasjoner.

Andre artikkelen

Gulvmaling Slipingstips
Slik løser du kjøkkenveggskap
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Slik konverterer du en garasje til et studio
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Slik borer du betong
Slik setter du en full slab Granite Backsplash
Slik legger du travertinfliser
The History of Cavity Wall Insulation
Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik bruker du Baseboard Trim
Slik Remodel Bath Tile
DIY Refacing Keramisk Tile
Kjøkkenventilasjonsalternativer
Slik installerer du teppeblokker
Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
DIY Hard Wood Floor Refinishing