Kostnaden for Slab Vs. Kjeller

Kostnaden for Slab Vs. Kjeller 

Vanntabell

Hvis du bygger på land med et høyt vannbord, blir kostnaden for en kjeller bare dyrere. Det er flere grunner til dette. Det mest åpenbare er at vannet vil komme inn i kjelleren hele tiden. Ikke et uoverkommelig problem, men en som krever tilførsel av utvendige franske avløp for å tillate vann å strømme fra rundt i kjelleren, vanntett gulv og vegger, muligheten for å legge til en sumppumpe og sannsynligheten for høyere luftfuktighet i kjelleren og hjemme enn Hvis du bare bygger på en plate.

Hva er jorda?

Hvis bakken er fylt med store steinblokker, legg til utgravningsutgiftene ved å fjerne steinblokker i preparatet for å hælde en betongkjøler. Kostnaden for landet. Hvor land er dyrere, er fristelsen å bygge på et mindre og billigere fotavtrykk enn å spre ut kvadratfotene av hjemmet ditt over større og dyrere areal. Deretter er det jord selv å vurdere. Alle husene bosette seg, men problemene oppstår når jorda bosetter seg i ulike priser under et fundament, enten en flate eller en helling. Kjempegodt er husbelastningen betraktet som relativt lett, men en rask tur til dine lokale amerikanske avdelinger t av landbruket vil gi deg topografiske kart som vil indikere hvilke typer jord som ligger til grunn for hjemmet. Også, snakk med lokale husbyggere om deres kunnskap og erfaring med jordene i området.

Slab-on-Grade

I de fleste jordskjelvfareområder, for eksempel i California, er de fleste boliger bygget på plater. Geografien og sannsynligheten for jordbevegelse gjør det problematisk hvis ditt hjem er i et jordskjelvfrekvent område og kjelleren er skadet. Hvis det er bygget på en plate, er rettsmidler ikke bare enklere å fikse, de er billigere. Trenden forblir at boliger i Vesten, med mindre i bakker, i stor grad er bygd på flate mens de nordøstlige huseiere foretrekker den ekstra plassen i kjelleren.

Ledninger og rørleggerarbeid

Uten kjeller må du finne steder å sette vannvarmeren din, vaskemaskin og tørketrommel, og ledninger og rørleggerarbeid må gå gjennom vegger og tak. Med en kjeller trenger du selvsagt rør og ledninger i veggene, men det gir større fleksibilitet for slike ting som vann varmeovner og andre apparater. Det er både et mellomrom og en videresalgsavtale. Også, hvis du bestemmer deg for å legge til slike fasiliteter som hjemmekinosystemer i første etasje i en hvilken som helst fremtid, kan du alltid kaste bort ledningen i kjellerloftet. Det er mer en bekvemmelighet enn en kostnad.

Personlig preferanse

Enten du bygger på en plate eller fot, er den ekstra oppe-prisen for en hellet betong kjeller avhengig av en rekke faktorer utover jord og geografi. Økonomi spiller en stor rolle for å bestemme hvilken retning du kanskje vil gå i tillegg til alle andre hensyn. Kostnadene per fot vil selvsagt være større med en kjeller enn om du bygger på en plate. Hvis kostnaden er det eneste hensynet til grunnlaget for ditt hjem, er det klart at en betongplate er billigere å helle enn utgravning, og i det hele tatt legger du til et ekstra gulv i ditt hjem. Men vær så snill å tenke på kostnaden på bare byggeplassen. Ta en titt på andre boliger i området. Hvis de har kjellere og du bestemmer deg for å bygge på en plate, vil verdien av ditt hjem trolig være mindre hvis du bestemmer deg å selge. Oppkjøpsprisen kan være mindre, men du vil sannsynligvis få en mer sammenlignbar (høyere) pris på salgstid. Kanskje nok til å garantere kostnadene foran. Det er andre hensyn som over tid vil påvirke Kostnaden for boligbygging, så vel.

Andre artikkelen

Gjør det-selv-innebygde skap
Solenergi og arkitektur
Billige gulvverktøy
Husholdnings måleverktøy
Polert Betong Gulv Ulemper
Baderom Remodel sjekkliste
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
The Best Soils for Compaction
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik fjerner du betong på verktøy
Innfelt belysningsideer
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Installere kjøkken benkeplater
Ontario Government Renovation Grants
Hvordan bygge garasje veggen skap
Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Lydisoleringstips