Komposittdekktyper

Komposittdekktyper  Et dekk gir verdier til ditt hjem og gir deg et sted å nyte det store utendørs, men det er også utsatt for mer slitasje enn overflatene i hjemmet. Redwood og sedertre har alltid vært populære decking valg, men kostnad og knapphet har åpnet døren til komposittdekk. Disse hybridsene av plast-tre kommer i hule og solide profiler, og de beste er mer holdbare og krever mindre vedlikehold enn tredekk. Her er de tre hovedtyper.

Polyetylenbasert

Ifølge greenhomeimprovement.com har 'Polyetylendekkkomposittene den største delen av komposittdekkmarkedet.' Denne terrassen kombinerer polyetylen med trefibre for å produsere terrassebord som greenhomeimprovement.com vurderer den beste trelignende syntetikken. Selv om denne myke plasten fungerer Vel for å produsere terrassebord som ser ut og virker som tre, mangler det styrke, stivhet og motstand mot kompresjon og ekspansjon som andre plastmaterialer har. Det motstår imidlertid flekker og værende tter enn andre komposittmaterialer.

Polypropylenbasert

Polypropylen er en hard plast som er overtakende polyetylen i popularitet. Skrive for deckmagazine.com, sier Scott Gibson at styrken og stivheten gjør det mulig å spenne en avstand som er 50\% større enn hva polyetylen kan gjøre. Polypropylen komposittdekk er laget av jomfru eller resirkulert polypropylen blandet med fint malt trefibre, kalt tre mel, for å lage et kompositt som ser ut som tre uten vedlikeholds- og holdbarhetsproblemer. Siden polypropylen er mer utsatt for værskader og overflateoksydasjon enn polyetylen, er det nødvendig med tilsetningsstoffer og stabilisatorer for UV-beskyttelse.

Polyvinylklorid (PVC)

Når det ble bedt om å sammenligne polyvinylklorid med polyetylen og polypropylen, svarte forskerkemisten Nicole Stark, forskningsproduktforsker, 'Den sterkeste og stiveste av de tre er PVC.' Selv om PVC er stabilere enn den andre plasten, er det imidlertid s fortsatt sårbar for forvitring og UV-sammenbrudd, slik at tilsetningsstoffer er inkludert i trefibrene for å beskytte det mot skade. Temperaturutvidelse og sammentrekning er også problemer med PVC, så hvis du vil unngå skårte skruer og ledd som strekker seg ut av justering, bør du ta hensyn til dette når du installerer det. Du bør også være oppmerksom på at farlige biprodukter blir produsert under PVCs produksjon, så hvis det brenner det, vil det frigjøre farlige giftstoffer. For de som bryr seg om miljøet, kan dette være et problem.

Andre artikkelen

Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
IBC Midlertidige bygningskrav
Installasjon av flat takmontering
Slik installerer du Pre-Assembled Upper Bathroom Cabinets
Stålrammeverktøy
Bruk av PTFE-tape
Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
Slik setter du inn en skorstein
Hvordan lage undergulv i metallboliger
DIY Commercial Flooring
Typer av Drill Chucks
Slik legger du til Engineered Hardwood
Trappskinnebehov
Stiler av Backsplashes
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Instruksjoner for rørtråd