Kobler to støpehuller

Kobler to støpehuller 

1.

Fest støpselet til veggen eller rundt vinduet og døren, ved hjelp av dine angitte vinkler. Mange kutt i støping er i 90 graders vinkel, så bruk en gips så klippe en 45 graders vinkel på forsiden av ett støpegods og en 45 graders vinkel på baksiden av det andre støpestykket. Når de slås sammen, danner de en 90-graders vinkel.

2.

Fest støpegods til veggen ved hjelp av en etterbehandlingspistol med ferdigspiker. For å hindre at støpegodsene skaper mellomrom mellom tre og veggen, spiker støpingen omtrent hver 12. tommer.

3.

Scoop wood fyller ut med pekefingeren og sprer den inn i hjørnesnittet i støpningen for å skape en sømløs finish. Fyll inn eventuelle nagelhull, og la det tørke. Alternativt kan du fylle noen linjer mellom støpestykker med tetningsmateriale for å få et sømløst utseende.

4.

Glatt ned eventuelle grove kanter med sandpapiret når trefylleren tørker.

Molding er en ideell dekorative funksjon i hjemmet, og det forbedrer ikke bare utseendet til vegger, vinduer og dører, men kan lett males for et aksentutseende. Når du har kuttet støpningen til dine angitte vinkler, kobler du dem slik at de ser sømløst ut, er det enkelt for alle villaeiere. Etter at du har koblet til hjørnene, maler du støpemassen i en accenter eller komplementær farge for å gå med resten av interiørmaling.

Andre artikkelen

Hvordan klargjøre Trim Molding
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Grants for Barn Preservation
Slik fjerner du maskinvare
IBC Midlertidige bygningskrav
Slik fjerner du lim på Formica
Hook u0026 Loop Sleeving
Bordsagblad Tips
Informasjon om lydisolering
Slik installerer du en sunken Vessel Sink
Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
The Best Soils for Compaction
Hvordan male badet
Ulike typer tre dører
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Asfaltmalingsideer
Design stil ideer for et toskansk tema
DIY Betongpolering