Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet

Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet 

1.

Kontroller dørenheten din for eventuelle skader før du installerer den. Døraggregatet leveres med hylse festet til den ene siden av dørkarmen, og inkluderer hylse på den andre siden av døren.

2.

Vri bryteren på dørhuset til åpne døren, og plasser dørenheten i den innrammede åpningen. Dette gjør at du kan sjekke om døren er jevn. Bruk tømrerens nivå og plasser det mot dørenheten og innrammet åpningskontroll for å se om nivået.

3.

Sett inn trehåndtakene dine (med hånden) mellom døren jamb og rammen på hengslede siden av dørenheten. Pek på shims forsiktig med hammeren til tømrerens nivå viser at døren er i nivå. Dette dør vertikalt døren.

4.

Fyll eventuelle hull som er synlige mellom dørkarmen, rammens hengsel og låseplassene med tømmer. Kjør neglene dine gjennom shims og spik døren til rammen med hammeren.

5.

Hold sagen din vertikalt og kutte ekstra på shims som overhenger på dørkarm. Du vil ha shims flush med døren jamb. Dette forhindrer skader på døren eller veggen.

6.

Spik resten av trimmen til dørpinnen med etterbehandling av negler og hammeren. Skjul spikerhodene med spiker setteren. Plasser spiker setter på toppen av en negl hoder og forsiktig tape håndtakets bakside med hammeren.

Ved å installere en innerdør trenger du ikke å montere hengsler, lage hull til låsene eller bolt noen maskinvare på dørenheten. Innvendige døraggregater kommer sammen med alle hengslene på plass, hull boret og maskinvare på døren. Påfør døren din (hvis du vil ha en) før du installerer dørenheten. Dette unngår å dryppe eller løpe på døren din. Du kan kjøpe din innerdørsenhet fra en spesialbutikk eller din lokale maskinvarebutikk.

Andre artikkelen

Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
Rørrensningsverktøy
Informasjon om lydisolering
Slik legger du til Engineered Hardwood
DIY: Baderomsmaling
Typer av lettvektige badekar
Forskrift for baderom
Hvordan å feste et tre tak
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Hvordan installerer du en interiørtredør?
Baderom Remodel Design Ideas
Tips om aluminiumskæring
DIY Commercial Flooring
Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround