Hvordan remodel en peis mantel

Hvordan remodel en peis mantel 

1.

Fjern alt fra mantelen. Bruk en tørr fille og en liten mengde olje såpe for å tørke av smuss eller smuss. Legg en dråpeklut rundt hele peisområdet for å beskytte omgivelsene mot maling eller flekker. Åpne alle vinduene i området for å gi ventilasjon.

2.

Påfør et belegg av malingfjerner på mantelen for å fjerne de eldre lagene lakk eller maling. Tillat stripperen å fortsette for den tildelte tiden som angitt på pakken. Skrap forsiktig av malingslagene med en maleskraper. Flytt i en opp og ned mote, bruk et forsiktig trykk for å unngå å markere treet.

3.

Fyll inn chips, sprekker eller hull med trefyller. Bruk fingeren til å skrape ut en liten mengde og bruke den i flekken. Glatt med fingeren og la den tørke. Sand noen grove områder med fint eller middels sandpapir, som går i retning av trekornet. Tørk av støv med en fuktig klut.

4.

Dekk hele mantelen med en primer hvis du planlegger å male den. Begynn på toppen med 2 1/2 tommers pensel og arbeid deg ned. Bruk en mindre børste om nødvendig for intrikat trearbeid. Påfør primeren med ensartede glatte slag for å unngå penselmerking.

5. Bruk en flekk eller maling, og vent 24 timer før den tørker før du legger på et annet lag. Når du er ferdig, forsegl den med en polyuretanlakse for glans og ekstra beskyttelse.

I mange rom er peis og kappe brennvidder til hele rommet. Hvis din mantell ser utdatert ut eller har blitt øye og farget på grunn av langvarig bruk av peisen, stripping av overflaten og oppmaling er det en enkel og rimelig måte å remodelere. Hvis du planlegger å endre fargen eller døren i rommet, ikke glem å remodel mantelen for å gå med resten av rommet.

Andre artikkelen

Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Legge Keramisk Tile
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Hvordan lage en vindmølle til krafthus
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Kjennetegn ved Lyptus tregulv
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
IBC Midlertidige bygningskrav
Hvordan klippe treforming til et tak
Ideer for en to-bil garasje
Tips om flislegging benkeplater
Solenergi og arkitektur
Stålrammeverktøy
Slik fjerner du et veggpanelbad
Disc Sander Instruksjoner
Isolasjonsinstallasjonstips
Liste over verktøy for bygging