Hvordan male en epoxy gulv

Hvordan male en epoxy gulv 

Fjerne epoxy

1.

Rengjør gulvet godt ved å skru det med en blanding av 1 del avfettingsrenser og 2 deler vanlig vann. Velg en stivbørstet buskbuss eller trykkskum for å jobbe rensebrønnen mot gulvet. Bruk en mop og vann til å skylle gulvet grundig og la det tørke i 48 timer.

2.

Begynn inn i det ytre indre hjørnet av rommet og arbeid mot utgangen, hvis Gulvet er inne. Bruk en langhåndtert malingsrulle med en nippelrulle for å påføre et sjenerøst lag av soyabasert kjemisk stripper over hele overflaten av betongen. La stripperen sitte i 10 til 15 minutter.

3.

Flytt igjen til det ytre indre hjørnet. Pry opp alle de nå løsnede og peeling gamle epoxy med en stor maling skrape. Sop opp de faste delene av rusk, og tørk hele betonggulvet igjen med rent vann til alle strippene er fjernet. vent 24 til 48 timer.

Maler gulvet

1.

Sett et nytt rulle på langbehandlet malingsrulle, og bruk en enkelt tynn, til og med pels murstein primer over hele betonggulvet. Husk å jobbe fra interiøret mot utsiden, hvis det er aktuelt. Vent i tre timer og påfør et annet lag av primer; la primeren tørke i 24 timer.

2.

Bytt rullens rulle på nytt for en ren, standard nap. Rull på en pels epoxy-basert maling akkurat som du gjorde primeren. La den første kappen tørke i tre timer, og bruk deretter et andre lag.

3.

Se på gulvet når malingen er tørr, 24 til 48 timer senere. Plasser en super-fin servisrull på den lange håndterte malingsrullen og rull på et tynt lag med murverk, etter samme prosess du gjorde for primeren og maling. Påfør et annet lag når den første er tørr og vent 48 timer før du går på gulvet.

Tips og advarsler

 • Sett på gulvet med en enkelt strøk av fugemasse en gang i året.
 • Maling er en populær finish for betong, men en vanskelig å vedlikeholde. Malte betong er ofte flis eller peeling på grunn av uhensiktsmessig forberedelse og / eller etterbehandling. Mange innser ikke at deres ferdige betonggulv har blitt forseglet med epoksy, over hvilken maling ikke kan klare seg godt. For å gjøre en skikkelig jobb må du fjerne denne epoksen før du maler, og deretter forsegle overflaten godt for å forlenge det uberørte utseendet på betonggulvet.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en dørknap
  Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Leed sertifiseringsprotokoll
  Kjeller Remodel sjekkliste
  Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
  Slik fjerner du betong på verktøy
  Handicapped Krav til Toaletter
  Hvordan å si om et tau er nylon
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Slik fliser du et bad hjørne
  Hvordan bygge konkrete fottøy
  Hvordan sette Vinyl Siding på en dobbel-bred
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
  Kostnaden av betong vs marmor benkeplater