Hvordan lage en hjemmestang ut av tre

Hvordan lage en hjemmestang ut av tre 

1.

Velg et sted. Ifølge askmen.com er kjelleren eller spillrommet det ideelle stedet for en bar. Hvis du velger et mer subtilt tema for baren din, kan studien eller stuen være et bedre sted.

2.

Sett et budsjett. Før du begynner å bygge, må du sørge for at du har budsjettert for alle dine materialer og bestemmer hva du har råd til. Hvis du budsjetterer alle materialer, vil du unngå uventede utgifter senere i prosjektet.

3.

Bestem design. Mål, og bruk grafpapiret og en blyant, skape skalert Tegninger av hva du vil at linjen din skal se ut fra alle vinkler.

'Måling er grunnleggende. Ved å bruke tre timers måling sparer du tre timers gjenoppbygging, så sørg for at den passer som en hanske, sier Steve Richer, askmen.com-forfatter.

Kontakt en profesjonell for å se over dine tegninger hvis du er usikker.

4.

Bygg en base. Steve Richer anbefaler at du bruker to av fire til å skissere bunnen av baren.

5.

Konstruer skjelett. Skisser vegger i baren og ønsket høyde. Richer sier at de bruker furuplanker for skjelettet fordi de er billigere og vil ikke bli sett. Fest styrene med vinkelstenger og legg de andre to til fire for å låse dem på plass.

6.

Dekk stolpen. Mal eller flekk utvendig tre for å dekke skjelettet om nødvendig. Monter utvendig tre til skjelettet med lim og etterbehandling av negler. Legg til overhengende trim for å dekke leddene med lim og etterbehandling av negler.

7.

Monter baren øverst. Installer tellere til toppen av linjen. Marmor og granitt er de mest populære materialene. Avslutt tellere med klare / glasslignende polymerbelegg.

8.

Lagerfelt. Fullt lager baren din med populære brennevin, barverktøy som åpner, korkskrue, isbakke, bartending bøker, glass, garnishes, paring kniv og personlig styling verktøy som plakater eller skilt for å gjøre baren unik.

Tips og advarsler

 • Sørg for å planlegge ekstra når du gjør ditt opprinnelige budsjett, enten det gjelder mini kjøleskap, en keg, utkastskraner, vasker og rennende vann. Ifølge askmen.com kan prisene variere fra $1.500 til $4.000 for ekstramateriale.
 • Husk når du bygger baren din, hvis du planlegger å bruke rørleggerarbeid og elektrisitet, må du kanskje åpne gulvet eller veggene.
 • Bli misunn av alle dine venner med din egen hjemmebar. Wooden barer er holdbare og aldri gå ut av stil. En hjemme bar er den perfekte løsningen hvis du kjeder deg med det vanlige vannet. Det gir også et flott sted å vise frem din stil og gir deg muligheten til å spille Tom Cruise i filmcocktailen, mens du nyter vennskapet til vennene dine i et komfortabelt miljø.

  Andre artikkelen

  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Gjør det-selv-innebygde skap
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
  Slik bruker du Baseboard Trim
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Hvordan fjerner jeg flisene rundt min dusj- eller badekarområde?
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Slik fliser du et bad hjørne
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
  Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
  Materialeliste for å bygge et skur
  Typer av vinduer for et trehushus
  Slik gjenoppretter du Formica countertops
  Hvordan lage et takstativ
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Slik legger du laminatgulv under dørjambs
  DIY Refacing Keramisk Tile