Hvordan gå grønn med hvitevarer

Hvordan gå grønn med hvitevarer 

1.

Vurder budsjettet ditt. Bytte av apparater er et dyrt prosjekt, men energibesparelsene fra den første apparatutskiftningen kan hjelpe deg med å spare mot ditt neste store apparatkjøp.

2.

Bestem hvilke apparater som skal være erstattet først. Hvis noen av apparatene dine er eldre eller i dårlig reparasjon, kan du sette dem nærmere toppen av listen. De viktigste apparatene som hjelper mest med energibesparelser er ditt sentrale klimaanlegg, varmtvannsbereder, kjøleskap og tørketrommel. Bytting av noen av disse vil gi deg umiddelbar energibesparelse.

3.

Se etter Energy Star-etiketten. Energy Star-etiketten er et system innført av Miljøvernbyrået for å varsle kundene til apparater som er testet og bekreftet for å gi betydelige energibesparelser.

4. Lag små endrer seg med den andre enheten din til du er klar til å erstatte alt. For eksempel kan du slå temperaturen på vannvarmeren til 120 grader. Du vil ikke merke en forskjell, men du vil se en forskjell i energiregningen. Du kan også installere en billig programmerbar termostat i stedet for å erstatte hele ditt sentrale luftsystem.

Når folk flest tenker på å gå grønt, frykter de at de må gjøre alt på en gang. Sannheten er at du kan gjøre små endringer mens du planlegger større endringer, og det kan være lettere enn du tror. Start ut ved å koble din elektronikk til overspenningsvern som du kan slå av når den ikke er i bruk. Deretter kan du jobbe deg opp med å erstatte dine større apparater. Når du er klar til å gjøre større endringer, start med de mest presserende behovene og ta hvert element en om gangen.

Andre artikkelen

Skjære- og poleringsverktøy for granitt
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
Hva er passiv solenergi?
Hvordan lage en brannsikker vegg
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Slik bytter du glasset i franske dører
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Hvordan oppusses Formica countertops
Hvordan bygge fliser badekar
Gjør det-selv-innebygde skap
Typer HardiePlank Siding
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Slik Remodel Bath Tile
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Grønne måter å lage elektrisitet på