Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy

Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy 

1.

Kjøp en polyuretanskumrenser. Dette kan finnes online eller i maskinvareforretninger. Kjøpe dette rengjøringsmiddelet før du bruker polyuretanskumet slik at det er tilgjengelig umiddelbart etter at prosjektet er fullført. Når det er vanskelig, kan ikke skummet lett fjernes, og noen ganger kan det ikke fjernes, avhengig av typen av polyuretanskum.

2.

Påfør rengjøringsmiddelet på verktøyet mens skum er fortsatt mykt. Rist boksen og pek den mot verktøyet. Skyv toppen ned og spray den over verktøyet hvor polyuretanskumet er plassert.

3.

Tørk av verktøyet uten rengjøring og skum umiddelbart. En fuktig klut kan brukes til å tørke kjemikaliene av verktøyet. Bruk hansker for å unngå å få polyuretanskum og rengjøringsmiddel på hender.

4.

Gjenta prosessen hvis noen rester av polyuretanskum forblir på verktøyet. Hvis skummet ikke har begynt å herdes, bør det komme i første forsøk. Noen ganger vil resten trenge en ny rengjøring for å komme helt av, spesielt hvis det er savnet flekker på verktøyet.

Polyuretan er en nyttig tetningsmasse for ethvert trebearbeidingsprosjekt. Problemet med å bruke polyuretanskum er at det kan komme på hender, verktøy og alt annet. Når det kommer på verktøy, kan det være vanskelig å rengjøre. Vanlig såpe og vann er ikke effektive når du fjerner og rengjør polyuretanskumet. Det trenger en tøffere rengjøringsløsning for å rengjøre skummet av. Heldigvis finnes det polyuretanskumrensemidler på markedet som kan gjøre skummet av et verktøy lettere lettere.

Andre artikkelen

Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Hvordan bygge et bølgete tak
Slik bruker du en vinkelfinner
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Opprinnelse av håndverk stil hjem
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Slik holder du plast til tre
Bruk av PTFE-tape
Typer HardiePlank Siding
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Hvordan bygge din egen trappestrengere
Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
Slik installerer du Hardwood Trim
Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
Komposittdekktyper
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan legge til hyller til et skap