Greenhouse Living

Greenhouse Living 

Funksjoner

Drivhusliv innebærer å bygge et hus som inkorporerer prinsipper for et drivhus eller knytter et drivhus til en eksisterende bygning og modifiserer bygningen for å utnytte drivhuset. Drivhusliv involverer ofte å bygge et hus som inkorporerer et drivhus, fordi det er mer effektivt. Personvern er en av de viktigste bekymringene i drivhuslivet; deler av huset er vanligvis bygget med faste vegger i stedet for drivhusglassplater for å skape det personvernet.

Funksjon

Drivhusliv fungerer som et alternativ til et tradisjonelt hjem. Å leve med et drivhus gjør det mulig for individer å dyrke mat i eget hjem og ha mye større kontroll over forholdene der maten vokser. I tillegg faller drivhusene varme, noe som reduserer behovet for varme basert på brennende fossile brensler. Konsumet av fossile brensler til varme- og matproduksjon samt kjemikalier og pesticider i mat blir alle redusert av drivhusliv.

Typer

Noen klimagrupper er en del av en kooperativ leilighet eller et fellesskap, hvor mange familier deler drivhuset og arbeidet med planting, rengjøring og vedlikehold. Alle medlemmer av samfunnet deler i arbeidet og maten som produseres. Individuelle drivhuse er avhengig av familien som bor der for vedlikehold og vedlikehold av avlingene. Begge systemene gir unike og energieffektive måter å skaffe mat og varme på hjemme.

Bærekraft

Et drivhus er ofte bygget med bærekraftig tre, glass og andre gjenstander for å redusere miljøpåvirkning fra grunnen. Bærekraft er et kjerneprinsipp for drivhusliv, blant annet å skape et hus som bruker resirkulerte og bærekraftige produkter. De fleste drivhuse huser utleiebyggere som er sertifisert i å designe og bygge grønne hus. Energikilder for oppvarming og kjøling er ofte avhengig av sol eller alternativ energi, i stedet for fossile brensel.

Overvejelser

Bor i et drivhus kommer med et unikt sett utfordringer, inkludert den opprinnelige kostnaden ved å bygge et bærekraftig drivhus . Drivhuslivet reduserer energien som trengs for å dyrke mat, men det gjør også prosessen mer arbeidskrevende og tidsintensiv for enkeltpersoner som må plante og ta vare på avlingene. Drivhuse er en måte som mange velger å begrense deres innvirkning på miljøet. Drivhuset er en type arkitektur som gjør det mulig for en person eller familie å kombinere et hus med et drivhus. Det er mange motivasjoner for å gjøre dette, blant annet energibesparelse, mattilgang og reduksjon av ressursbruk. Drivhuse kan tilpasses til å bli menneskelige hjem, og det er mange måter å oppnå dette på.

Andre artikkelen

Hvordan gå grønn med hvitevarer
Hvordan bygge konkrete fottøy
Hvordan fjerner jeg flisene rundt min dusj- eller badekarområde?
Stiler av Backsplashes
Dekoreringsideer for en diagonal peis
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Forskjellige materialer å isolere
Slik fliser du et bad hjørne
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Typer HardiePlank Siding
Hvordan estimere stillas
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Hvordan beregne trappvinkler
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
DIY Isolerende et loft
Typer lagskruer