Fordeler og ulemper ved kunstgress

Fordeler og ulemper ved kunstgress  Kunstgress er vanligvis forbundet med fotball og baseball stadioner. Men du kan installere kunstgress på eiendommen din hvis du ønsker å oppnå et bestemt landskapsarbeid. Det er fordeler og ulemper for å installere kunstgress, og før du gjør investeringen i denne typen landskapsarbeid, ta deg tid til å veie fordeler og ulemper.

Størrelse og farge

Når du velger en farge og blad lengden på kunstgress, forblir den lengden og fargen i mange år. Ifølge Vannbesparende tips kan kunstgress fortsette opptil 30 år med riktig vedlikehold. Siden den er kunstig, er den ikke utsatt for brune flekker, krabbe gress eller dyr slitasje som gophers eller fugler. Siden det ikke er noen røtter eller frø å spise, vil disse dyrene forlate din kunstgress. Dette er bare en annen måte at kunstgress hjelper med å opprettholde konsistent størrelse og farge for sin levetid.

Vedlikehold

Kunstgress trenger ikke klipping, gjødsling, kanting eller replanting om våren. Vedlikehold av kunstgress består av å rengjøre turen en gang hver en eller to uker med en vannslange, trekke ut ugress som kan ha sett seg inn i bladene og begynt å vokse og rake turen for å bevege infillet rundt og holde bladene stående høye. I henhold til Vannbesparende tips er infill et materiale som vanligvis er laget av små pellets av gummi som er fylt inn i gresen for å skille bladene og holde dem stående for å gi grøften et mer naturlig utseende. Når folk og dyr går på grøften, blir infillet plukket opp og flyttet rundt. Raking det hjelper til å spre det rundt igjen og gi plenen et forfrisket utseende.

Heat

Ifølge ungdomssports nettsted Moms Team kan kunstgress bli så varmt som 120 grader på en dag når lufttemperaturen er 98 grader. I noen tilfeller kan turen få så mye som 40 grader varmere enn lufttemperaturen. Dette kan gjøre plassen farlig å gå på med bare føtter, og det kan gjøre plassen vanskelig å spille sport på.

Bly og sink

Ifølge Moms Team inneholder kunstgress en potensielt farlig nivå av bly og sink som kan utgjøre helserisiko for folk som kommer i kontakt med gresken. For å oppveie hovedproblemet finnes det versjoner av kunstgress som ikke er laget med bly. Ifølge en undersøkelse utført av Connecticut Agricultural Experiment Station i 2007 ble det funnet at gummien som brukes til infylling i kunstgress, frigjort en potensielt farlig mengde sink som slippes ut i luften og kommer inn i vannet av torven også .

Andre artikkelen

Slik legger du til en vindusplass til et hus
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Hvordan male en keramisk badekar
Slik installerer du en ny skorsteinsrør
Teppegulv ulemper
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan å feste et tre tak
Slik installerer du veggfliser i badekar
Slik jobber du trygt med asbest
Tips om flislegging benkeplater
Hvordan sette et toalett på flis
Handicapped Krav til Toaletter
Hvordan klippe treforming til et tak
Hvordan Estimere sømløse Gutters
Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
Slik installerer du en granittplattform
Stiler av Backsplashes
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Disc Sander Instruksjoner