Baderomforbedringsideer

Baderomforbedringsideer  Baderomsforbedringsideer kan kjøre spekteret fra å erstatte slitte eller daterte armaturer til en fullskala oppussing som fornyer hele utseendet på rommet. Konseptet med å forbedre badet ditt kan bety en oppdateringsarmatur for å gjøre rommet mer funksjonelt, eller det kan bety at du bare forbedrer utseendet for å gjøre disse funksjonene mer tiltalende. Betraktninger å huske på er om badet brukes til andre formål, hvor mye lagringsplass kan legges til eller fjernes, og om spesielle bestemmelser må gjøres for barn eller funksjonshemmede.

Paneled Walls

bli forbedret ved å fokusere nesten utelukkende på veggene. Tunge-og-grov furupanel håndterer de spesifikke fuktighets- og fuktighetsproblemene som oppleves inne i bad, ifølge 'The House Book.' Denne typen paneling er også veldig tilpasningsbar, da den kan bli forseglet, farget eller til og med malt en blank hvit. Hvis du har mer penger å bruke, bør du vurdere å gå med cedarpanel.

Uvanlig badekar

En estetisk forbedring som kan forandre holdningen på badet, er tillegg av et badekar av uvanlig form. Chuck den kjedelige veggrørsenheten og installer et sirkulært kar som ikke bare ser bedre ut, men gir større vannkapasitet. En hjørne badekar enhet tar faktisk bare omtrent like mye gulvplass som et standard badekar, ifølge 'The Complete Home Style Book.'

Gulvteppe

Gulvteppe er et bad forbedring der du må ofre en viss mengde holdbarhet i forhold til vinyl eller fliser, men få en luksuriøs følelse av komfort under føttene. For å beskytte tepper fra uunngåelige utslipp, anbefaler 'Fullstendig forbedring og renovering av håndverk' å gå med tepper av en strammere vev. Jo tyngre måleren av tepper, jo mer ugjennomtrengelig vil det være vannskader.

Legg til et vindu

Å legge et vindu på et bad introduserer naturlys som kan gi mange fordeler. Mer lys betyr at du er bedre dommer av hva du egentlig ser ut i speilet når du barberer eller bruker sminke. Innføringen av sollys gir en ny visuell bevissthet høflighet samspillet mellom lys og skygger som ikke tidligere eksisterte. Avhengig av størrelsen og plasseringen av vinduet, kan denne forbedringen ideen også gjøre tid brukt på badet bare renere interessant ved å gi deg noe nytt å se på.

Periode tema

En stor ide for baderomsforbedring er å pusse opp og renovere for å skape et gammeldags bad. Se etter klo-fot badekar og piedestal vasker. Legg til wainscoting til veggene for å gi det riktige utseendet på gammeldags hjemmebygging. Du kan få tilgang til periodespesifikke speil, lamper og kraner. Dekorasjoner kan inkludere kunstverk som representerer alderen eller tilfeldige fotografier fra perioden innrammet på riktig måte og hang på veggen.

Andre artikkelen

Slik fliser du en dampdusj
Stiler av Backsplashes
Trykkbehandlingen av tre
Trappskinnebehov
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Slik installerer du hardved på en betongplate
Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
Ny teknologi for hus
Verktøy for å lage en dør
Slik setter du inn en skorstein
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
Hvordan Grout Slate Backsplash
Baderom Remodel Design Ideas
Slik bruker du en søyleboring trygt
Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
Hvordan bygge et hus i U.K.
Slik installerer du Sky Light
Hvordan kjøpe en kommode