Typer av veggtekstur

Typer av veggtekstur  Folk som bygger eller ombygger sine hjem ofte må velge hvilke typer veggtekstur de vil ha. Det er mange forskjellige typer veggstrukturer å velge mellom. Noen veggteksturjobber krever profesjonelle verktøy og ferdighetssett, mens et hus som bare ønsker å spare penger, kan gjøre andre typer tekstur selv. De fleste teksturer foregår før selve maleriet, mens noen mennesker innlemmer forskjellige tekstureringsstiler inn i malingsjobben.

Kantstruktur

Kantmuren tekstur er en av de vanligste typene og er ganske enkel å gjøre selv. Denne typen teksturer krever vanligvis bare en tjærebørste (3-knott takbørste) og en tapende kniv. Den teksturerte maling- eller gipsmaterialet påføres veggen med tjærebørsten. De fleste av børstestrengene er fullført i flere typer bevegelser --- opp og ned, side om side og diagonalt. Det malte materialet 'hviler' (eller sitter) i ca. 15 minutter, og deretter blir de herdede teksturtoppene slått ned eller skrapt av med en seks-tommers tapende kniv.

Swirl Texture

Wire Texturing Technique bruker de samme materialene som blonderteknikken, men tekstureringsgipset påføres med en trowel, i stedet for en tjærebørste. Mange blander litt sand med tekstureringsmaterialet til denne teknikken også. Trowel-applikasjonen benytter en virvlende bevegelse, noe som betyr en buet, opp og ned, side til side bevegelse.

Hopp over Trowel Texture

Ifølge Plaster-Wall-Ceiling-Solutions.com, hopper trowel tekstur teknikk er vanskeligste fordi slagteknikkene ikke er enkle å mestre. Denne teknikken bruker tekstur gjørme, skarpt kvarts sand, en mudderpanne og en 12-tommers bred kniv. Leire og sand blandes sammen i leirepannen til den har en kremlignende tekstur. Dip knivbladet i blandingen, og legg det på veggen med flatt vinkel. Den mest attraktive applikasjonsmetoden inneholder vanligvis en krummet bevegelse av bladet.

Halvveggstekstur

Noen mennesker vil legge teksturer til bare en del av veggene for å gi sine rom større dimensjon og dybdenes illusjon. Nøkkelen til denne typen teknikk er å bruke bakerbrett og malingfarget farger som ligner på din opprinnelige veggfarge, men bare en skygge mørkere eller lettere. Du vil også trenge et rekkverk eller grense tapet for å fullføre utseendet. Bland litt av valgt fargetone med tekstureringsgipset (eller bruk en maling med tekstureringsmateriale). Velg en av tekstureringsteknikkene ovenfor og bruk gipset til bakerbrettet. Etter at teksturmaterialet er tørt, bruk resten av fargen fargen til de teksturerte sporene med en svamp. Dette vil markere fargen og legge til illusjonen av mer tekstur. Deretter legger du bare bakerbrettet til bunnhalvdelen av veggen, og legger til ryggstykket.

Andre artikkelen

Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Hvordan bruke en skrue pistol
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Slik legger du til Engineered Hardwood
Slik legger du travertinfliser
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Slik installerer du Hardwood Trim
Slik lagrer du Bellawood Retur
Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv
Hook u0026 Loop Sleeving
Hvordan male en keramisk badekar
Gjør det selv Finishing en kjeller
DIY: Baderomsmaling
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Baderom Remodel sjekkliste
Bygg en skorstein for en vedovn
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan dekke en murstein peis med gips