Tips om flislegging benkeplater

Tips om flislegging benkeplater  Tile benkeplater kan være en holdbar og rimelig måte å legge til skjønnhet og stil til kjøkkenet ditt. Hvis en granitt benkeplate er for dyrt, og Corian eller Formica ikke virker slitesterkt, bør du vurdere å bruke fliser istedet. Mange typer fliser er egnet for motbruk og vil holde seg godt i løpet av årene.

Velg riktig materiale

Bordplater kan ta mye misbruk, fra varme potter til skarpe kniver, så sørg for at du velger en flis som er holdbar nok til tung bruk. Granittfliser er et utmerket alternativ til granittbord, samtidig som det gir både holdbarhet og stil. fliser er et lavt vedlikeholdsalternativ som ikke vil skje eller flekker, mens mange keramiske fliser vil holde seg godt til daglig bruk. Unngå å bruke marmor eller andre mykere steinfliser som kan flekke. I tillegg kan grønne glassplater reagere dårlig med noen syrer.

Riktig kanting

Hvis du velger en flisebord, har du noen muligheter for å kanten. V-cap fliser er tosidige fliser ment å passe over kanten av en teller i form av en V og er perfekt for bruk med keramiske fliser. Granitt- og porselensfliser kan være bullnosed, eller har en avrundet kant på dem for motbruk. Bruk bullnosed flis på ansiktet av telleren slik at den runder opp og over kanten på toppen av telleren.

Tile Layout

Start oppsettene dine med kantfliser og arbeid tilbake til veggen. Hvis du bruker en V-cap på ansiktet, hold en flis til kanten og merk hvor den slutter. Spik en stripe av tre til dette stedet og begynn fliser fra trebakken. Dette vil sette kuttfliser på baksiden av telleren, hvor de ikke er synlige, samtidig som det gir god plass til kantene. Linj kantene dine opp med fargelinjene på toppen for et ferdig utseende.

Andre artikkelen

Spray Skum Isolasjonsinformasjon
DIY: Porch Ceiling
Slik installerer du PVC takfliser
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
Ideer for en to-bil garasje
Cavity Wall Insulation Methods
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Hvordan finne et hus med postnummer
Slik installerer du franske avløp i kjelleren
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik installerer du teppeblokker
Typer av vinduer for et trehushus
Trim Installasjonstips
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
Slik installerer du offset diagonal fliser
Slik bruker du Duraflame logger i en peis
Snekker Måleverktøy