Slik installerer du en granittplattform

Slik installerer du en granittplattform 

1.

Kontroller at kabinettoppene og underflaten er på nivå med snekkerens nivå. Hvis overflaten er ujevn, må du ta det med skur.

2 .

Hvis kabinettene ikke har en solid underflate for å støtte granitten, skal du feste et kryssfinerplater til toppen av skapet med en bore- og treskrue.

3 .

Distribuer hunder av 100 prosent silikon caulk til toppen av telleren med caulking pistol. Hver hule skal være omtrent 2 til 2 1/2 inches i diameter og avstand omtrent seks inches fra hverandre over hele underdelen overflaten.

4. Legg granitten på plass og skyv den ordentlig på for å sikre at den festes til silikonet. La silikonet tørke grundig i henhold til etikettretningen før du bruker benken.

Tips og advarsler

 • Når du bærer og plasserer granitt, må du alltid sørge for at du har tilstrekkelig hjelp. Granitt er ekstremt tungt og counter topper er vanskelig å bære, noe som gjør skader vanlig. Det er bedre å ha for mye hjelp da å prøve dette med for få mennesker.
 • Granittplattetabeller kan være et vakkert tillegg til et hjem og er populære i både bad og kjøkkeninstallasjoner. Økningen i popularitet for dette natursteinmaterialet har drevet kostnadene opp; den ekstra kostnaden ved installasjon kan plassere granitt benkeplater utenfor rekkevidde for mange huseiere. Installere en granitt benkeplate kan være utfordrende, men ikke ute av rekkevidde for de fleste DIY villaeiere.

  Andre artikkelen

  DIY Tile Mosaic
  Slik installerer du en antikkdør
  Miter Saw Bruk
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
  Bench Grinder Instruksjoner
  Slik fjerner du klistrede gulvfliser
  Hvordan beregne trappvinkler
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  DIY Bike Storage Rack
  Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
  Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
  Instruksjoner for lasernivå
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Polyuretanskum og dets produkter
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Installasjon av flat takmontering