RICS-koden for profesjonell adferd

RICS-koden for profesjonell adferd 

Landmålere

Landmålere er ansvarlige for måling av land, bekrefter grensen til eiendommen, gir en eiendomsbeskrivelse og evaluerer den samlede verdien av land. Landmålere forbereder designskitser og kart over eiendommen. En landmålerens vurdering kan hjelpe grunneieren til å maksimere bruken av landet, bestemme måter landet kan utvikles på, eller sørge for at byggingen på landet overholder bygg og reguleringsregler.

Formål

RICS etablert en enhetlig standard for profesjonell adferd og etikk for opplæringsbransjen i EU. RICS muliggjør markedsføring og nettverk av chartrede landmåler til private kunder og regjeringsorganisasjoner i forskjellige land. Den faglige oppførselen til de faste medlemmene er strengt regulert. å delta i videreutdannede programmer for å sikre at de er informert om de gjeldende lover, forskrifter og etiske standarder.

Kode for profesjonell adferd

Ærlighet og åpenhet i å håndtere kunder er av største betydning, i henhold til RICS-koden Oppdragsgivere må avsløre eventuelle potensielle eller oppfattede interessekonflikter og ikke la noen personlige interesser påvirke deres j ob ytelse. Alle medlemmenees handlinger må være lovlige, overholde gjeldende regelverk og vise due diligence. Medlemmer har ikke lov til å engasjere seg i diskriminerende atferd og må behandle sine klienter med respekt til enhver tid.

Klager

Hvert fast medlem Klagen må enten behandles av et ledende firma eller en tredjepart som kan undersøke problemet og anbefale en tilfredsstillende løsning for begge parter. RICS kan også undersøke kravet og forsøk på å rette opp saken. Hvis en klager søker økonomiske skader, må klageren gjøre denne forespørselen direkte til firmaet eller føre en søksmål.

Disciplinære tiltak

Faktorer som påvirker disiplinære tiltak tatt av RICS inkluderer typen av urettferdig oppførsel, omfanget av skaden på klienten og frekvensen av den urettferdige oppførselen. Firmaets forsøk på å rette opp problemet og tiltakene som er truffet for å sikre t Han opptrer ikke, blir også tatt i betraktning. Disciplinære tiltak kan innebære en formell advarsel, pålegg om bøter, midlertidig opphevelse, begrensning av medlemsavgift og utvisning fra RICS. The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) er en profesjonell organisasjon som regulerer kvalifikasjoner og standarder for land-, eiendoms- og bygningsundersøkere over hele EU. RICS ble opprettet 15. juni 1868, og hovedkontoret ligger i London, England. RICS fremmer oppdragsgivers yrke og sikrer at medlemmene overholder koden for profesjonell adferd. Det er også ansvarlig for å gi pedagogiske kurs og opplæring til landmålere.

Andre artikkelen

Hvordan Grout Slate Backsplash
DIY Tile Mosaic
Hvordan velge den beste type tre gulv
Miter Saw Bruk
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Tips om mortising en erstatning dør
DIY Dørstøping
Hvordan isolere seg bak gips
Hva er fordelene med treskruer?
Verktøy for rivningsarbeid
Slik installerer du franske avløp i kjelleren
Hvordan bygge konkrete fottøy
DIY Isolerende et loft
Typer av lettvektige badekar
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Wallboard erstatninger
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
DIY: Baderomsmaling
Dør Trim Alternativer