Innfelt belysningsideer

Innfelt belysningsideer  Innfelt belysning er installert rett inn i taket. Hull er boret inn i gipsvegget for disse lysene i motsetning til å installere lysarmaturen vekk fra taket, som med tradisjonelle lys. Innfelt belysning gir et varmt utseende til rommet og er best brukt til belysning av bestemte områder som et favorittmaleri eller en plante. Det er mange typer innfelte belysningsvalg som du må gjøre når du har installert belysningen, inkludert plassering, deksler og lyspærer.

Plassering

Plassering er en av de viktigste tingene med innfelt belysning. I motsetning til tradisjonelle taklamper, som vanligvis plasseres midt i rommet, er det ofte plassert innfelt lys i nærheten av kantene på rommet. Ifølge Networx Electricians, plasser de forsenkede lysene 12 til 18 tommer fra objektet du vil lyse. For eksempel, hvis du ønsker å sikte lyset på et familieportrett, bør det være en fot vekk fra veggen spisset i den retningen. Selv om du kan ha mange innfelt lys installert i taket ditt, må du unngå å plassere dem for nært. Lysene skal være jevnt fordelt og sporadisk nok for ikke å skape en åpenbar linje over taket. Plasser innfelt lys i taket der det er behov for tilstrekkelig belysning, enten over et spisebord eller nær et plantetett hjørne av rommet.

Deksler

Innfelt belysning kommer i mange design. Mens noen deksler er skjult inne i taket, har andre en dekorativ kant rundt lyset. Hvis du ikke vil at gjestene skal legge merke til belysningen, unngå å installere dekorative deksler. Hvis du i stedet vil at lysene skal vise de samme dørelementene som resten av rommet, velger deksler som passer til designet. Deksler kommer i et bredt spekter av farger og materialer. Velg et innviklet gullbelagt lysdeksel for å produsere en varm, rik design. For moderne rom, velg et sølvlysdeksel med glatt, glansfull overflate. Prøv å matche dine innfelt belysningsdeksler med andre designelementer på rommet ditt, inkludert lysbrytere og lamper.

Lyspærer

Lyspærene du velger for innfelt belysning har mer formål enn bare å lyse på rommet . Pæren du velger vil også legge til et dekorelement. Monter belysningen med en dimmerbryter og velg lysdempere for å endre lysstyrken på vilje. Selv om glødelamper gir en varm glød, er de ikke så energieffektive som lavspennings halogenpærer. Vurder hvilken type belysningseffekt du vil ha, og hvor mye energi du vil bruke når du velger mellom de to. Fargen på pæren vil også påvirke utseendet på rommet. Forgis tradisjonelle klare eller frostede lyspærer og velg gul- eller rosenfargede pærer hvis du vil ha et interessant og annerledes utseende. For et kjeller spillrom fyller du noen av innfelt belysning med svarte lyspærer for å belyse svarte lys plakater og neonmaling.

Andre artikkelen

Slik gjenoppretter du Formica countertops
Slik bytter du badekaret
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Slik installerer du offset diagonal fliser
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Ideer for en to-bil garasje
Baderom Redecorating Tips
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
Slik Keramisk Tile En Trapp
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Bruk av PTFE-tape
Slik installerer du Hardwood Trim
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik fliser du en dampdusj
Slik bruker du en søyleboring trygt
Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
Slik installerer du teppeblokker