IBC Midlertidige bygningskrav

IBC Midlertidige bygningskrav  Den internasjonale byggekoden, eller IBC, behandler midlertidige strukturer annerledes avhengig av om de er membranstrukturer eller ikke-membranstrukturer, hvor lang tid de vil stå og deres størrelse. Membranstrukturer konstruert i 180 dager eller mindre er regulert av International Fire Code. De som er bygget for å stå for lengre varighet, er regulert av IBC. Ikke-membranstrukturer som de som er bygget av tre, murverk og stiv plast, uavhengig av hvor lenge de skal stå, er alle regulert av IBC.

Membranbygningsstørrelse, Varighet

Membranstrukturer som de som er bygget av klut , vinyl eller nonrigid plast som er under 200 kvadratmeter og vil stå i mindre enn 180 dager, krever ikke brannproblemer som skal behandles, i henhold til IBC-koden. For de over 200 kvadratmeter gjelder brannkodeforskrifter og Bygningen må bestå inspeksjon før den vil motta et bevegelsesbevis eller brukstillatelse. Membranstrukturer som skal brukes i mer enn 180 dager, må være i overensstemmelse med IBC-kode, uansett størrelse. Imidlertid må disse bygningene under 120 kvadratmeter få en midlertidig Bruk tillatelse som viser plasseringen av strukturen, innstigningsveier og utgangs- og bevegelsesbelastning. Membranstrukturer over 120 kvadratmeter krever byggetillatelse og alle kodenes krav som gjelder for permanente strukturer mus Ikke oppfylt.

Midlertidige strukturer i ikke-membran

Strukturer bygget av tre, aluminium eller andre legeringer, eller stive materialer av noe slag, må oppfylle IBC-forskriftene på samme måte som om det er en permanent struktur. Dette gjelder alle bygninger i semipermanent natur, uavhengig av hvor lenge bygningen skal stå. Enhver struktur over 120 kvadratmeter, uavhengig av hvilken periode det skal stå for, må få byggetillatelse før det er bygget og planer må sendes til lokale kodehåndhevelsesmyndigheter. En byggetillatelse er ikke nødvendig, men det kreves en midlertidig brukstillatelse. Planene skal vise inngangspunkter og utgangssteder og strukturens plassering.

IBC og lokale koder

Mens de fleste kommuner følger IBC-koder som grunnlinje for byggekoder, midlertidig eller permanent, er hver kommune unik. Kommunen eller fylkeskommunen i uinkorporerte områder kan ha vedtatt strengere regler, avhengig av en rekke faktorer fra topografi, plassering og sonering. Et kikk på koderne som gjelder i Juneau, Alaska, vil gi et godt eksempel på lokale koder som er mer strengere enn IBC-standarder på grunn av klimatiske og andre forhold. Det anbefales å konsultere lokale myndigheter før du planlegger bygging av en midlertidig bygning av noe slag.

Produserte trailere

Produserte tilhengere, som tilhengere, salgsvogner, visse typer konsesjonsvogner og andre konstruert med hjul med intensjon om mobilitet, er ikke regulert av byggekoder. Igjen kan de lokale myndighetene ha lover Slike plassering, størrelse og varighet av plassering og bør konsulteres.

Andre artikkelen

Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Slik Keramisk Tile En Trapp
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan oppusses Formica countertops
Slik bytter du en utendørs tappekran
Slik limer teppe til tre
Hvordan estimere stillas
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Slik fjerner du arklinoleum
Spray Skum Isolasjonsinformasjon
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Baderom Remodel sjekkliste
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Polert Betong Gulv Ulemper
Design stil ideer for et toskansk tema
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Slik bruker du Duraflame logger i en peis
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb