Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?

Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus? 

1.

Finn bryterboksen i gårdshuset og slå av strømmen til lysarmaturen du vil jobbe med.

2.

p> Sett på briller og en beskyttende støvmaske. Gamle hjem kan inneholde mange forurensninger som kan frigjøres når du installerer en takvifte.

3.

Skru ut eksisterende lysarmatur med en skrutrekker. Test ledningene med en krets tester for å sikre at strømmen er helt slått av før du berører dem. Hvis krets testeren indikerer at strømmen er slått av, må du ta ut ledermøtene fra ledningene og avslutte å fjerne lyskilden fra taket.

4.

Kontroller el-boksen for å gjøre sikker på at den er vurdert for bruk med en vifte. Fordi hjemmet er eldre, vil el-boksen mest sannsynlig bli oppdatert for å støtte takvifte. Bytt ut elektrisk boks med en som er klassifisert for takvifter støtte. Fjern den gamle boksen ved å skru av den fra takbjelken i taket. Monter den nye elektriske boksen til en spenne mellom takbjelken. Bøylen kan ganske enkelt være en to-fire montert fra loftet. På loftet, finn de to takbjelkene der el-boksen skal ligge. Skru et to-fire-bord mellom bjelkene mens du er på loftet. Den elektriske boksen vil skrues direkte til den nylig installerte to-fire-sporet på loftet. Hvis du ikke kan komme inn på loftet, kan en utvidbar metall takvifte hengebøyle kjøpes og plasseres mellom takbjelkene nedenfra. Følg instruksjonene for metallbrakettstøtten og elboksen.

5.

Fest monteringsbraketten til el-boksen med en skrutrekker. De elektriske ledningene skal komme gjennom hullet i midten av monteringsbraketten.

6.

Fest viftekapselet til motorhuset per produsentens anvisninger for viften.

7.

Fjern omtrent u0026 frac12; tommer av plastmantel fra endene av ledningene i takviften med trådstrippere. Finn de svarte ledningene i både takviften og el-boksen. Et eldre gårdshus kan ha en blå ledning i stedet for en svart ledning. Pair den ledningen med den svarte ledningen i viften. Vri sammen endene på ledningene og skru en wiremutter over toppen av de avsluttede endene. Gjenta med de hvite ledningene. Vri jordledningen i viften rundt jordskruen i elektrisk boks.

8.

Skyv forsiktig ledningene inn i el-boksen. Skru takviften på plass på monteringsbraketten med en skrutrekker.

9.

Fest viftebladene til viften per produsentens anvisninger. I de fleste tilfeller vil viftebladene enkelt skrus på viftermotoren med viftebeslag og skruer.

10.

Slå på strømmen til viften.

Takvifter er funksjonelle i mange områder av hjemmet. De sirkulerer luft og kan bidra til å spare på oppvarming og kjølingskostnader. Å installere en takvifte i et hus på 1850-tallet kan være litt mer utfordrende enn å installere en takvifte i et nyere hjem. De fleste gamle gårdshus skal imidlertid ha oppdatert elektriske systemer. Dette vil gjøre prosessen svært likt å installere en vifte i et nyere hjem. Å vite hvordan du installerer en takvifte, vil hjelpe deg med å fullføre et vellykket prosjekt.

Andre artikkelen

Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Tile Underlayment Alternativer
Hvordan velge den beste type tre gulv
Kjeller Remodel sjekkliste
Materialeliste for å bygge et skur
Hvordan stikker fliser til tre
Instruksjoner for rørtråd
Tile Floor Edging
Slik fliser du et bad hjørne
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Peis Installasjonstips
Hardwood Vs. laminat
Slik Keramisk Tile En Trapp
Wallboard erstatninger
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Slik Vanntett En Dusj Enclosure
Grants å fikse opp historiske hjem