Hvordan forberede seg på internmaleri

Hvordan forberede seg på internmaleri 

1.

Fjern så mye møbler fra rommet som mulig. Flytt de resterende møbler inn i midten av rommet. Bruk dekkduker til å dekke alle møbler og gulv.

2.

Slå av strømbryteren for rommet. Fjern alle elektriske plater, samt kabel-TV-uttak, telefonstikkdeksler, gardiner og gardinarmaturer, negler og skruer med en skrutrekker. Dekk de elektriske uttakene og bytte med malerenes tape og plast.

3. Fjern eventuelle løs eller flakende maling fra veggene med en kittkniv eller en skrape. Spak over et hvilket som helst spik eller skru hull, sprekker, skraper eller andre feil på veggene ved hjelp av en kittkniv. La spacklen tørke, etter produsentens anvisninger. Sand lappen med 120-grit sandpapir og påfør et annet strøk av spackle om nødvendig, la det tørke før du sander det. Med en fuktig svamp, fjern støvet som er igjen fra sliping av spacklen.

4.

Vask veggene med trisodiumfosfat og vann, i henhold til produsentens anvisninger. Bruk en stor svamp eller mopp. Skyll med vann for å fjerne smuss, og la veggene tørke.

5.

Påfør malters tape til kantene på alle grunnplater og dør og vindusrammer. Denne jobben krever litt omsorg fordi du må sette båndet nøyaktig på kanten av rammen eller grunnplaten for å sørge for at det ikke kommer maling på trimmen og veggen blir malt helt til kanten av trimmen.

< p> 6.

Åpne vinduene for å gi ventilasjon mens du maler. Hvis mulig, legg en eskevifte i en av vinduene, vendt utover, for å trekke luften fra rommet til utendørs. Klem eller tape plastplater opp for å dekke dørene og for å forhindre så mye som mulig at lakk lukten sprer seg over hele huset.

Tips og advarsler

< li> Hvis huset ditt ble bygd før 1978, må du sjekke om blymaling før du skraper, sand eller forstyrrer veggens overflate på noen måte. Skraping eller sliping vegger malt med blymaling er svært farlig. Å male veggene på et rom i ditt hjem sparer ikke bare en stor sum penger, men det gir deg en følelse av prestasjon hver gang du går inn i rommet. Det er verdt å bruke tid til å forberede rommet riktig for å få jobben til å gå raskere og for å unngå unødvendig opprydding. I tillegg vil god forberedelse gi deg et mye bedre resultat enn å gjøre jobben tilfeldigvis.

Andre artikkelen

DIY kjøkkenkiosk
Hook u0026 Loop Sleeving
Hvordan Estimere sømløse Gutters
Slik fjerner du en linoleumgulv
Hvordan å ramme en bad vegg speil
Slik installerer du hardved på en betongplate
Slik installerer du teppeblokker
Hvordan velge den beste type tre gulv
Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
Fluorescerende lyspærer Fakta
Baderom Remodel Design Ideas
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Slik installerer du spansk flis
Tips om mortising en erstatning dør
Polert Betong Gulv Ulemper
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Tile Underlayment Alternativer
Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
Slik reparerer du kjøkkenlaminat