Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?

Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon? 

Stiftelsesvegger

Institutt for energi anbefaler rigid skumisolering for uferdige vegger som undergraderte grunnvegger. For stift på grunnlag, sier Nasjonalforeningen for Certified Home Inspectors (NACHI) at isolasjon på utsiden skal strekke seg fra toppen av platen til toppen av foten. Hvis isolasjonen påføres på innsiden av fundamentet under slab-grade, er det nødvendig med en termisk pause som en skråkant for å hindre at varmen strømmer gjennom platen til utsiden.

Kjellervegger

The Veggene i en full kjeller fungerer også som fundamentvegger, men kan isoleres enten på interiør eller på utsiden eller på begge sider. Den samme skumisoleringen som anbefales for fundament, skal brukes på utsiden av underkvalitetsmurer. Isolasjon eksponert over klasse må beskyttes mot sol og fysisk skade.

Isolering av det indre av kjellervegger krever enten furringstrimler mellom skumplater som festes til veggene eller 2-for-4-studsrammer for tykkere isolasjon. De fleste skumprodukter er påkrevd med kode som skal dekkes med et brannbeskyttende beskyttelseslag, for eksempel et minimums gipsplank i halvt tommer.

Utvendige kavitetsvegger

Korrekt installerte muringsfiner innarbeider et hulrom mellom baksiden av murstein og ytre ansiktet på veggen strukturen. Dette skaper en kapillær pause og et rom for å trenge gjennom regnvann til avløp. Stiv skumisolasjon installert i dette hulrommet skal være i kontakt med innervegget, men ikke berøre baksiden av mursteinfiner. Masonry Advisory Council krever et 1/2-tommers minste luftrom i en typisk hulrom.

Insect Problems

Mens termitter ikke spiser isolasjonen, advarer NACHI at utvendig skumisolasjon kan gi en skjult tilgang rute for termitter og anbefaler et kontinuerlig metallskjold mellom toppen av fundamentveggen og silkeplaten. Noen kodes jurisdiksjoner krever et minimumsareal av eksponert murverk mellom isolasjon og trekonstruksjon.

Fuktighet

Kontrollerer fuktighet og fuktighet dampdrift er en viktig komponent i effektiv varmeisolasjon. Brick absorberer fuktighet fra regn og tørker i begge retninger. Denne tendensen til fuktighet til å reise mot det indre av bygningen kalles innvendig solstasjon. Green Building Advisor anbefaler en fuktiggjennomtrengelig barriere på utsiden av hulromsisolasjon for å stoppe denne innadvendte kjøreturen. Fuktighet i varm luft i en kjeller kan kondensere på det kalde ansiktet av en vegg i undergraden. Sol på en eksponert kjellervegg kan drive fuktighet innover. Institutt for energi anbefaler en dampdiffusjonsretarder på den varmere siden av veggen. Ifølge US Department of Energy er det mest stive skumbrett laget av polystyren, polyisocyanurat (polyiso) eller polyuretan. Alle tre materialene kan installeres på innsiden eller utsiden av en murmur. Det er en rekke hensyn ved å bestemme hvor du skal sette den, inkludert hvor du er i byggeprosessen. Du har kanskje ikke tilgang til begge sider av veggen hvis du remodellerer eller legger til isolasjon til en ferdig bygning.

Andre artikkelen

Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Isolasjonsinstallasjonstips
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Typer Railroad Hammers
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Hvordan lage en betong skorstein cap
Hvordan male en keramisk badekar
Slik installerer du en badekarplate
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Slik installerer du teppeblokker
Hvordan klippe treforming til et tak
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Slik installerer du en ny skorsteinsrør
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Materialeliste for å bygge et skur
DIY Dørstøping